XBLOG logo @2x

Όστρια Café στον Άλιμο: Χρεώνουν 1 ευρώ το ψωμί, αντί του κουβέρ που έχει καταργηθεί!

Όστρια Cafe στον Άλιμο

Το μεσημέρι βρέθηκα με την παρέα μου στην Όστρια στον Άλιμο, από τις πιο γνωστές καφετέριες της παραλιακής, που ανήκει στον όμιλο V.S. Hospitality του Βλαση Σταθοκωστόπουλου, μαζί με άλλα club, restaurant και καφετέριες στην παραλιακή και σε άλλες περιοχές.

Εκτός από καφέδες, χυμούς και αναψυκτικά, παρήγγειλα και φαγητό, μπιφτέκι γεμιστό με τυρί, 12 ευρώ. Λίγο πριν μου φέρουν το πιάτο, μου έφεραν δύο φετούλες ψωμί μαζί με πατέ ελιάς. Πριν πληρώσουμε κοιτάξα την απόδειξη και έκπληκτος είδα ότι είχαν χρεώσει “ψωμί και βούτυρο” 1 ευρώ! Επίσης από την απόδειξη “απουσίαζε” το φαγητό, ενώ όλα τα άλλα είδη αναγράφονταν κανονικά!

Βάσει της 1/7.5.2007 αγορανομικής διάταξης, που ισχύει από τις 24 Μαϊου 2007, απαγορεύεται τα καταστήματα εστίασης, αναψυχής, ψυχαγωγίας και διασκέδασης να χρεώνουν κουβέρ. Επίσης, σύμφωνα με την ίδια διάταξη, όλα τα προσφερόμενα είδη (ψωμί, ψωμί με βούτυρο, πατέ ελιάς κλπ) πρέπει να αναγράφονται υποχρεωτικά στον τιμοκατάλογο με τις αντίστοιχες τιμές, για να παραγγείλει ο πελάτης, αν το επιθυμεί.

Σε περίπτωση που δεν αναγράφονται στον κατάλογο και το κατάστημα τα προσφέρει στον πελάτη χωρίς αυτός να τα έχει παραγγείλει, απαγορεύεται να χρεωθούν!

Κανονικά θα έπρεπε να αναφέρω το θέμα σε κάποια από τις σερβιτόρες του καταστήματος, δε το έκανα όμως, προτίμησα να γράψω για αυτό στο xblog. Εννοείται ότι η συγκεκριμένη καφετέρια μπαίνει στη black list μου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.