XBLOG logo @2x

WIND: Νέα προγράμματα συμβολαίου για όλους

Μια νέα λογική, απλή, που κάνει την επικοινωνία κατανοητή και οικονομική συνεχίζει να υποστηρίζει η WIND, εισάγοντας στην αγορά κινητής τηλεφωνίας 6 νέα προγράμματα για ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου. Η εταιρία προσφέρει τα WIND XXLarge, XLarge, Large, Medium, Small και XSmall, δίνοντας ελευθερία και οικονομία σε όλες κατηγορίες συνδρομητών συμβολαίου, ανάλογα με τη χρήση που κάνουν στο κινητό τους, για να επιλέξουν αυτό που τους συμφέρει καλύτερα.

Τα νέα προγράμματα συμβολαίου WIND, σε ένα μηνιαίο πάγιο ενσωματώνουν και απεριόριστη επικοινωνία προς όλα τα κινητά WIND και όλα τα σταθερά, καθώς και όσο χρόνο ομιλίας χρειάζονται οι συνδρομητές προς τα υπόλοιπα δίκτυα.

Επιπλέον, τα νέα προγράμματα συμβολαίου WIND προσφέρουν δωρεάν χρόνο ομιλίας, βιντεοκλήσεις, SMS, MMS και Mobile Internet προς όλους τους εθνικούς προορισμούς ήδη από το χαμηλότερο πάγιο, καλύπτοντας έτσι όλες τις ανάγκες επικοινωνίας των συνδρομητών.

WIND Νέα Προγράμματα Συμβολαίου

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα προγράμματα συμβολαίου, WIND XXL, WIND XL, WIND L, WIND M, WIND S και WIND XS οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το www.wind.com.gr ή ένα από τα 400 καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.