XBLOG logo @2x

iPhone από Vodafone: Μόνο 569€, χωρίς ελληνικούς χαρακτήρες και χωρίς πρόγραμμα πλοήγησης!

iPhone

Νιώθω έντονη την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τη Vodafone Ελλάδας! Θα φέρει στη χώρα μας εντός του 2008 το μοναδικό, ανεπανάληπτο iPhone στην τιμή των 569 ευρώ μόνο (έκδοση 16GB)! Έτσι για να γουστάρουμε! Όταν στις ΗΠΑ το ίδιο μοντέλο πωλείται 299$, εμείς θα το πληρώσουμε 569 ευρώ!

Ναι οκ, ξέρω, στις ΗΠΑ η τιμή είναι με διετές συμβόλαιο, ενώ εδώ η τιμή είναι για σκέτη τη συσκευή. Αλλά και πάλι, δικαιολογείται τέτοια διαφορά; Η γνώμη μου είναι όχι. Αλλά ξέχασα… Η τιμή των καυσίμων ανεβαίνει διαρκώς… Τσάμπα θα στο φέρουν στο Ελλάντα; Θα το πληρώσεις! Ακριβά! iPhone δε θες; Να τα σκάσεις -τα ευρώ- και να το πάρεις!

Α και μην ξεχάσεις! Το iPhone που θα φέρει στην Ελλάδα η Vodafone δε σου δίνει τη δυνατότητα να στέλνεις μηνύματα και emails στα ελληνικά, μόνο greeklish αν θες! Στα μηνύματα και τα emails που θα λαμβάνεις βέβαια οι ελληνικοί χαρακτήρες θα εμφανίζονται κανονικά. Και ερωτώ: Τόοοοοοσο δύσκολο είναι η ελληνική Vodafone να δουλέψει λίιιιιιιιγο για τη συσκευή και να τη διαθέσει στην ελληνική αγορά με πλήρη υποστήριξη ελληνικών χαρακτήρων;

Εδώ για το προηγούμενο iPhone και βγήκαν με τη μία διάφορα sites, εφαρμογές και hacks που επέτρεψαν σε τόσους χρήστες να βάλουν ελληνικά στο iPhone τους και κοτζάμ Vodafone μας λέει ελληνικά γιοκ;

Και μάθε και το άλλο: Σωστά άκουσες τον Steve Jobs να λέει κατά την παρουσίαση του νέου iPhone ότι θα έχει και ενσωματωμένο δέκτη GPS. Αυτό που δεν ξέρεις είναι ότι το iPhone που θα έρθει στην Ελλάδα θα έχει ενσωματωμένο δέκτη GPS, δεν θα έχει όμως πρόγραμμα για να χρησιμοποιήσεις αυτό το ρημάδι το GPS! Δηλαδή αν θες να χρησιμοποιήσεις το iPhone για να σε πάει το GPS σε περιοχή που δε ξέρεις πολύ απλά να ξέρεις ότι στην αρχή τουλάχιστον αυτή τη δυνατότητα δε θα την έχεις!

Μπράβο Vodafone, πόσο πολύ μας αγαπάς! Τσάμπα το iPhone, το ξαναγράφω, μόνο 569 ευρώ αυτό με 16 GB και 499 με 8 GB, χωρίς ελληνικούς χαρακτήρες στα εξερχόμενα μηνύματα και emails και χωρίς πρόγραμμα πλοήγησης!

Διαβάστε τι έγραψαν άλλα blogs:

Πανάκριβο, χωρίς ελληνικά και χωρίς χάρτες! (techblog.gr)
To iPhone στην Ελλάδα ΔΕΝ θα έχει ελληνικό πληκτρολόγιο! (wiggler.gr)
Η Vodafone ξεκίνησε iPhone promo με πολύ λάθος τρόπο (pestaola.gr)

[photo by Sigalakos]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.