XBLOG logo @2x

Νήσος: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας!

NHSOS

Το xblog σας πάει κινηματογράφο! Η ταινία “Νήσος” χαρακτηρίζεται από πολλούς ως η κωμωδία της χρονιάς και τέσσερις τυχεροί από εσάς θα πάρετε τη φίλη ή το φίλο σας και θα πάτε στην Avant Premiere της ταινίας την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στις 9:30 το βράδυ στα Village Cinemas του The Mall! Αφήστε σχόλιο σε αυτό το post, συμπληρώνοντας την φόρμα κάτω απ΄το post, για να μπείτε στην κλήρωση!

Δεκτές συμμετοχές έως Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου στις 2 το μεσημέρι, προσοχή να γράψετε σωστά το email σας γιατί αμέσως μετά την κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα στις 4 το μεσημέρι θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email. Διπλές – τριπλές συμμετοχές θα αποκλείονται.

Η πρεμιέρα της ταινίας είναι στις 29 Δεκεμβρίου, τέσσερις τυχεροί όμως θα την δουν στην avant premiere! Μην παραλείψετε επίσης να γίνετε fan της ταινίας στο facebook!

Update [14/12/2009 14:00]: Σύνολο 158 συμμετοχές στην κλήρωση. Σε λίγο θα ανέβει σε νέο post η κλήρωση και θα ειδοποιήσουμε με email τους τέσσερις τυχερούς που θα βρεθούν στα Village Cinemas του The Mall αύριο Τρίτη 15/12 για την avant premiere της ταινίας “ΝΗΣΟΣ” μαζί με φίλο ή φίλη τους!

ΝΗΣΟΣ

Η κλειστή κοινωνία ενός νησιού που όλα δείχνουν να κυλάνε ήσυχα, αναστατώνεται από τον ξαφνικό και περίεργο θάνατο του άρχοντα του τόπου που αφήνει πίσω του μια τεράστια περιουσία. Καθώς είναι άκληρος, όλοι αναρωτιούνται σε ποιον θα μείνουν τόσα χρήματα. Η διαθήκη τους επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις. Η περιουσία μοιράζεται στις τέσσερις «εξουσίες» του χωριού. Σ΄αυτούς που, όταν ζούσε ο γερό Δίκαιος, δεν ήθελε να τους βλέπει ούτε ζωγραφιστούς! Τον πρόεδρο της κοινότητας, τον αστυνομικό διευθυντή, τον δάσκαλο του σχολείου και τον ιερέα της εκκλησίας.

Με έναν και μόνο όρο: να διαβαστούν τέσσερις επιστολές που αφορούν αντίστοιχα στον κάθε έναν απ΄αυτούς, δημόσια, παρουσία όλων των κατοίκων. Υπάρχει διορία μίας εβδομάδας στη διάρκεια της οποίας, όλοι υποπτεύονται, κατηγορούν και εικάζουν. Παλιές ιστορίες βγαίνουν στο φως, όλοι έχουν κάτι να φοβούνται, όλοι έχουν κάτι να κρύψουν και όλοι κάνουν σπασμωδικές κινήσεις με αποτέλεσμα να προδίδονται μόνοι τους. Οι αλληλοκατηγορίες και οι κωμικοτραγικές καταστάσεις πάνε σύννεφο. Νόθα παιδιά, ανεξιχνίαστα εγκλήματα, υποθέσεις τζόγου και αρχαιοκαπηλίας, πρώην πορνοστάρ, εν ενεργεία τρομοκράτες, παράνομοι ετερόφυλοι και ομόφυλοι έρωτες και ένα σωρό «δραστηριότητες» που ως τώρα έμεναν καλά κρυμμένες, σιγά – σιγά βγαίνουν στο φως παρασύροντας τα πάντα.

Και μέσα σ΄όλα, μια μέρα πριν εκπνεύσει η προθεσμία, το πτώμα του ατόμου που φαίνεται πως ήξερε για τους κληρονόμους όσα κι ο γερό Δίκαιος, βρίσκεται να επιπλέει μπρούμυτα σε μια απομακρυσμένη παραλία του νησιού. Πρόεδρος, αστυνόμος, δάσκαλος και παπάς είναι οι τέσσερις κύριοι ύποπτοι…

Δείτε το trailer

Πρωταγωνιστούν: Ελένη Καστάνη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Τάνια Τρύπη, Δημήτρης Τζουμάκης, Μιχάλης Μαρίνος
Παίζουν αλφαβητικά: Ζέτα Δούκα, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Παύλος Ορκόπουλος, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Κώστας Φαλελάκης
Συμμετέχουν: Αντίνοος Αλμπάνης, Μιχαήλ Γιαννικάκης, Αλέξανδρος Γιάννου, Κων/νος Δανίκας, Τόνυ Δημητρίου, Ιωάννα Πηλιχού, Σόλων Τσούνης, Πόπη Χριστοδούλου
Στο ρόλο του «παππού Αποστόλη» ο Κώστας Βουτσάς
Φιλική συμμετοχή: Μιχάλης Ιατρόπουλος, Θέμις Μπαζάκα
Σκηνοθέτης: Χρήστος Δήμας
Σενάριο: Έλενα Σολωμού, Κωστής Παπαδόπουλος

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.