XBLOG logo @2x

Sony Ericsson XPERIA X2, λίγο πριν τα Χριστούγεννα στα χέρια σας

Το νέο Sony Ericsson XPERIA X2 ανακοίνωσε η Sony Ericsson, το οποίο αποτελεί εξέλιξη του XPERIA X1, που εμένα προσωπικά δε μου είχε αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις, οπότε περιμένω ότι το X2 θα είναι σαφώς καλύτερο σε όλα του.

Το smartphone “τρέχει” Windows Mobile 6.5, έχει κάμερα 8.1 megapixel με photo light, η λειτουργία Slide View για γρήγορη πρόσβαση στις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε περισσότερο και το 3D panel θα κάνουν τη ζωή σας με το X2 πιο εύκολη!

Αναμένεται στην ελληνική αγορά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου σε μαύρο και ασημί χρώμα.

Sony Ericsson XPERIA X2 Preview

Ακολουθεί το επίσημο press release.

To νέο XPERIA X2 εξελίσσει την επιτυχημένη σειρά της Sony Ericsson

Η Sony Ericsson ανακοινώνει ότι το  XPERIA X2, η νέα Multimedia συσκευή με λειτουργικό Windows που αποτελεί τον απόλυτο συνδυασμό κινητής συσκευής γραφείου, διασκέδασης και επικοινωνίας, πρόκειται να κυκλοφορήσει στην Ελληνική αγορά το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου του 2009.

Η ναυαρχίδα των συσκευών της Sony Ericsson είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει στα ελληνικά καταστήματα λίγο πριν τα Χριστούγεννα δίνοντας μια νέα διάσταση τόσο στην επαγγελματική όσο και στην ψυχαγωγική χρήση των κινητών τηλεφώνων.

Οι χρήστες του ολοκαίνουριου XPERIA X2 μπορούν άμεσα να συγχρονίζουν το email και το ημερολόγιό τους, να ανοίγουν και να επεξεργάζονται τα αρχεία τους στο Microsoft Office Mobile γρήγορα και αποτελεσματικά και να επικοινωνούν με τους συναδέλφους τους οπουδήποτε κι αν βρίσκονται.

Οι κάτοχοί του επίσης απολαμβάνουν εκπληκτική ποιότητα εικόνας και ήχου, και μέγιστη εμπειρία  multimedia με την υψηλής ευκρίνειας οθόνη αφής 3,2″ και τη φωτογραφική μηχανή 8.1 megapixel που διαθέτει. Με εύκολη πρόσβαση στο Facebook μπορούν να ανεβάζουν φωτογραφίες από τα πάρτι και τις διακοπές τους και να μιλούν με φίλους από όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας το Skype.

Το XPERIA X2 περιλαμβάνει επίσης τη μοναδική λειτουργία SlideView, που προσφέρει γρήγορη πρόσβαση στις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται πιο συχνά. Η γρήγορη πρόσβαση σε επαφές, μηνύματα και πολυμέσα επιτρέπει στον χρήστη να ενημερώνεται για τις αναπάντητες κλήσεις, τα email και τα γραπτά μηνύματα έτσι ώστε να μην προσπεράσει κάτι σημαντικό.

Με 14 προεγκατεστημένα XPERIA panels και 16 ακόμα που μπορεί όποιος θέλει να «κατεβάσει», οι χρήστες μπορούν να δουλεύουν χωρίς όρια με το XPERIA X2. Από τα Skype, Mytopia και Google, ως τα παιχνίδια, το CNN και το Windows Live, οι εφαρμογές κρατούν τους χρήστες ενημερωμένους για τα θέματα που εκείνοι θεωρούν πιο σημαντικά.

Eπίσης με το βελτιωμένο interface αφής και τα ευέλικτα panels μπορούν οι εφαρμογές να κατηγοριοποιηθούν ανάλογα με το αν αφορούν τη δουλειά, τη διασκέδαση ή την επικοινωνία. Μπορεί κανείς να ρυθμίσει τις αγαπημένες του εφαρμογές ώστε να εμφανίζονται σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας όπως για παράδειγμα τα πρόσφατα νέα το πρωί, το YouTube την ώρα του μεσημεριανού φαγητού και τα παιχνίδια γυρίζοντας στο σπίτι.

Οι χρήστες των Windows Mobile μπορούν ακόμα και να προβάλλουν τις παρουσιάσεις τους σε μεγάλη οθόνη με το καλώδιο TV out, καθώς και να χρησιμοποιήσουν το πληκτρολόγιο QWERTY.

Επιπλέον, η Sony Ericsson διαθέτει online στους προγραμματιστές το Panel SDK, μια πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών για το XPERIA X2. Αυτή η κίνηση θα φέρει στους χρήστες του XPERIA X2 μια πληθώρα νέων εφαρμογών και στους προγραμματιστές τη δυνατότητα να εισάγουν τις ιδέες και το υλικό τους στο συναρπαστικό κόσμο της Sony Ericsson.

Το νέο XPERIA X2 είναι προ των πυλών!

O νέος Φορτιστής Αυτοκινήτου AN300 είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το XPERIA X2 αφού φορτίζει 40% πιο γρήγορα από τους περισσότερους φορτιστές αυτοκινήτου.

Το XPERIA X2 υποστηρίζει GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 και UMTS/HSPA 850/900/και θα είναι διαθέσιμο μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου 2009 τρίμηνο σε μαύρο και ασημί.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.