XBLOG logo @2x

Προγράμματα συμβολαίου από την Q, επίσημα!

Q, Κινητή τηλεφωνία με συμβόλαιο

Το teaser των τελευταίων ημερών με το μήνυμα “Θα βουίξει ο τόπος… Βγαίνει συμβόλαιο με όρους Q” προμήνυε την είσοδο της Q στην αγορά κινητής τηλεφωνίας με συμβόλαιο, όπως και έγινε τελικά. Πριν από λίγα λεπτά ανακοινώθηκε η νέα πρόταση της Q στα συμβόλαια κινητής. Μηδέν πάγιο, 0,25 ευρώ/λεπτό ομιλίας και 0,04 ευρώ/SMS, με κάποιες έξτρα επιλογές χρόνου ομιλίας και data plan για πρόσβαση στο internet απ΄το κινητό για όσους θέλουν κάτι παραπάνω.

Η επίσημη ανακοίνωση:

Η Q φέρνει τα πάνω κάτω στα συμβόλαια

Τη νέα οικονομική πρόταση στα συμβόλαια κινητής τηλεφωνίας παρουσιάζει σήμερα η Q ανατρέποντας τα δεδομένα. Tο Συμβόλαιο με όρους Q έχει μοναδικά χαρακτηριστικά:

Προσφέρεται με μηδενικό μηνιαίο πάγιο, χωρίς 12μηνη δέσμευση για τους συνδρομητές του, έχοντας παράλληλα πολύ χαμηλές χρεώσεις προς όλους τους προορισμούς:

  • 0 € πάγιο
  • 0,25 € / ανά λεπτό ομιλίας
  • 0,04 € / SMS

Παράλληλα, όσοι επιλέξουν την ελευθερία του συμβολαίου Q έχουν τη δυνατότητα να ενεργοποιούν, όταν το επιθυμούν τις έξτρα επιλογές δωρεάν χρόνου ομιλίας και δωρεάν χρήσης Internet για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία:

Q τιμές

Σημαντικό πλεονέκτημα του συμβολαίου Q είναι και οι πολύ φθηνές χρεώσεις ομιλίας και SMS προς επιλεγμένους διεθνείς προορισμούς.

Η επικοινωνία του συμβολαίου Q δε θα μπορούσε παρά να είναι ανατρεπτική, όπως και το ίδιο το προϊόν. H δημοφιλής σειρά των διαφημίσεων της Q Card παίρνει τώρα νέο ύφος και άλλη πνοή. Αυτή τη φορά με το συμβόλαιο ζιζάνιο, ένα συμβόλαιο που θα βουίζει έντονα στ’ αυτιά μας, μ’ ένα τρόπο που μόνο η Q θα μπορούσε να το κάνει. Ο «new entry» χαρακτήρας του συμβολαίου Q θα κάνει πολλούς να «τσιμπηθούν» μαζί του, γιατί είναι μια ανατρεπτική φάτσα με βλέμμα που έχει πολλά να πει.

Η είσοδος της Q στα συμβόλαια, γίνεται για τους συνδρομητές που θέλουν τη διαφορετική πρόταση, με απλές, ξεκάθαρες και οικονομικές χρεώσεις.

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι σε ένα από τα 400 καταστήματα WIND σε όλη την Ελλάδα ή στην ιστοσελίδα της Q www.myQ.gr.

Όλες οι χρεώσεις περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19%.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.