XBLOG logo @2x

Κερδίστε ένα iPhone!

Apple iPhone

Θέλετε να κερδίσετε ένα iPhone; Αν η απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι “ΝΑΙ” τότε δεν έχετε παρά να συμμετάσχετε στην κλήρωση για ένα iPhone που προσφέρει το techblog.gr σε συνεργασία με το kinitomania.com! Ο διαγωνισμός ξεκίνησε την Πέμπτη 17 Απριλίου και η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 2 Μαϊου! Το iPhone είναι ξεκλείδωτο με ελληνικά, που σημαίνει ότι δε θα αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα χρησιμοποιώντας το στα ελληνικά δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Το μόνο σημείο που δεν συμφωνώ στην κλήρωση είναι ότι για να συμμετάσχει κανείς θα πρέπει, εκτός του να αφήσει σχόλιο σε αυτό το post, να στείλει με email τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, nickname, διεύθυνση και αριθμό κινητού τηλεφώνου). Κατά τη γνώμη μου ένα σχόλιο και ένα email με ονοματεπώνυμο αρκούν. Όπως μου εξήγησε ο Κώστας, ζητούν αυτά τα στοιχεία για να αποφύγουν πολλαπλές συμμετοχές στην κλήρωση, φοβάμαι όμως ότι αν κάποιος θέλει να συμμετάσχει παραπάνω από μία φορές, μπορεί να το κάνει, χρησιμοποιώντας emails, ονόματα και διευθύνσεις φίλων ή συγγενών του.

Anyway, καλή επιτυχία σε όσους συμμετάσχουν και πολλά μπράβο στον Κώστα για το δώρο που προσφέρει στους φίλους του techblog!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.