XBLOG logo @2x

SPA: Κερδίστε προγράμματα περιποίησης για 4 άτομα στο Kalliga Touch!

Ήρθε η ώρα για ένα δώρο που απευθύνεται περισσότερο (όχι μόνο) στο γυνακείο κοινό του xblog.gr! Αφήστε σχόλιο σε αυτό το post και μπείτε στην κλήρωση για 2 προγράμματα SPA χαλάρωσης και περιποίησης στο “Kalliga Touch”, διάρκειας δύο ωρών παρακαλώ! Τα οποία προγράμματα δεν θα απολαύσετε μόνες/μόνοι σας, αλλά μαζί με φίλο ή φίλη σας, 4 προγράμματα SPA δηλαδή δύο ωρών, συνολικής αξίας 600 ευρώ, προσφορά του “Kalliga Touch”!

Update [18/11/2009 18:00]: Λήξη προθεσμίας υποβολής συμμετοχών στην κλήρωση. Κλείνω τα σχόλια, τις επόμενες μέρες θα γίνει η κλήρωση on camera και θα δημοσιευτεί σε νέο post, ενώ θα επικοινωνήσουμε και με τους νικητές. Καλή τύχη σε όλες / όλους!

Οι 2 νικήτριες / νικητές, μαζί με το φίλο ή τη φίλη τους, θα απολαύσουν:

  • Peeling Σώματος με Μέλι και Καρύδα
  • Μάσκα Σώματος με Γιαούρτι Φράουλας
  • Anti Stress Back Massage
  • Χαμάμ
  • Αρωματοβροχές

Μπορείτε να μπείτε στην κλήρωση αφήνοντας σχόλιο ακριβώς κάτω απ΄το post, συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα αποστολής σχολίου, μέχρι την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα!

Προσοχή να συμπληρώσετε σωστά το email σας στη φόρμα αποστολής σχολίου, γιατί σε περίπτωση που κερδίσετε θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω email.

Εννοείται ότι διπλές – τριπλές συμμετοχές αποκλείονται από την κλήρωση, οπότε μην μπαίνετε στον κόπο να αφήσετε 10 διαφορετικά σχόλια από το ίδιο IP με πανομοιότυπα email, είναι άδικο για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες!

Καλή τύχη σε όλες και όλους!

Kalliga Touch
Ζολιώτη 55-57, Αμπελόκηποι, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 6463850
Web: www.kalliga.gr

SPA Kalliga Touch

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.