XBLOG logo @2x

Open Coffee #27, την Τρίτη στο Μουσείο Μπενάκη

Πλησιάζει η μέρα για την 27η συνάντηση του Open Coffee στην Αθήνα… Αυτή την Τρίτη 10 Νοεμβρίου το απόγευμα στο Μουσείο Μπενάκη, ενδιαφέροντες ομιλητές θα μοιραστούν με το κοινό του Open Coffee τις εμπειρίες τους από την μέχρι τώρα επιχειρηματική τους πορεία. Στις 6 το απόγευμα αρχίζει η προσέλευση, στις 7 οι παρουσιάσεις και αμέσως μετά απεριόριστο networking συνοδεία καφέ ή ποτού.

Οι ομιλητές του Open Coffee XXVII

  • Ο Δημήτρης Θεοδωράκης, φοιτητής ΗΜΜΥ ΕΜΠ και entrepreneur, θα εκκινήσει από τη σκηνή του Μουσείου Μπενάκη τo Virtual Incubator, μία νέα εφαρμογή για το κοινό του Open Coffee που φιλοδοξεί να δώσει σάρκα και οστά σε όλες τις λανθάνουσες συνεργασίες εντός ή και εκτός της αίθουσας.
  • Ο Patrick Malone, Διευθυντής Τεχνολογίας της Microsoft Ελλάς, θα ανακοινώσει αποκλειστικά στο Open Coffee όλες τις λεπτομέρειες για το Start Up Weekend Athens II, το οποίο και πρόκειται να λάβει χώρα οσονούπω, προετοιμαστείτε καταλλήλως!
  • Ο Αιμίλιος Χαλαμανδάρης, συνιδρυτής, θα παρουσιάσει την spin-off ιστορία της Innoetics, καθώς και τα καινοτομικά προϊόντα αυτής, τα οποία επιχειρούν να δώσουν φωνή σε κάθε διάσταση της καθημερινής μας δραστηριότητας.
  • O Ιωσήφ Ψιστάκης, συνιδρυτής της Eyelead, θα μας παρουσιάσει την ιστορία και το όραμα μίας παρέας μηχανικών από το CEID που φιλοδοξεί να αλλάξει τα διεθνή δεδομένα ανάπτυξης τρισδιάστατων παιχνιδιών, παρέχοντας ένα 3D engine που επιτρέπει συνεργατική επεξεργασία μέσω δικτύου σε πραγματικό χρόνο.

Μουσείο Μπενάκη
Πειραιώς 138, Αθήνα

[via, photo by nsyll]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.