XBLOG logo @2x

Blog Action Day 2009 για την κλιματική αλλαγή

Την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου ήταν η Blog Action Day 2009, η οποία φέτος ήταν αφιερωμένη στην κλιματική αλλαγή. Αυτή την ημέρα χιλιάδες bloggers από όλο τον κόσμο έγραψαν στα blog τους post για την κλιματική αλλαγή. Σύμφωνα με το blogactionday.org, 13.262 bloggers από 155 χώρες πόσταραν για την κλιματική αλλαγή, με 17.951.296 αναγνώστες κατά μέσο όρο να διαβάζουν τα post αυτά.

Μιας και φέτος δεν πρόλαβα να ποστάρω σχετικά, συγκέντρωσα παρακάτω μερικά links από post άλλων ελληνικών blog που διάβασα για το Blog Action Day 2009:

  • Dealsend.eu: Blog Action Day 2009
    Σήμερα το πρωί ξύπνησα με γκρίνια, είχα ξεχάσει ο μαλάκας να φορτίσω το iphone το οποίο είχα πρόσφατα αγοράσει για 500€, και έτσι δεν θα μπορούσα να παίξω με το καινούργιο παιχνίδι που είχα κατεβάσει απο το itunes για 20$ καθώς και να ακούσω τα αγαπημένα μου τραγούδια που είχα επίσης κατεβάσει από το itunes για 50$. Σκατά σκέφτηκα μόλις μπήκα στο τζιπ μου και έβαλα την ζώνη ασφαλείας. Το GPS που είχε pre-installed στην έκδοση Superior των 75000€ βρήκε αμέσως το στίγμα μου και από συνήθεια πάτησα το link [Work].
  • Newsbytes.gr: Κλιματική Αλλαγή. Ενημερωθείτε!
    Σήμερα είναι μία ξεχωριστή ημέρα. Πάνω από 8.000 blogs από 142 χώρες συμμετέχουν και στηρίζουν τις ενέργειες του Blog Action Day 2009 που φέτος είναι αφιερωμένο στην κλιματική αλλαγή. Σε όλα τα συμμετέχοντα blog θα δημοσιευτούν άρθρα που θα αφορούν με οποιοδήποτε τρόπο την κλιματική αλλαγή, τις συνέπειες της και τις λύσεις που μπορούν να υιοθετηθούν.
  • Sotomi: Blog Action Day 2009 -Το λίγο είναι το πολύ απαραίτητο!
    Όχι μόνο τη μέρα της blog action day για την κλιματική αλλαγή, αλλά και κάθε μέρα, ας κάνουμε λιγότερα για να σταματήσουμε να επιβαρύνουμε το Περιβάλλον. Αρκετά κάναμε τόσα χρόνια και φτάσαμε ως εδώ. Κι αν κάτι χρειάζεται να κάνουμε ας είναι κάτι για να αποτρέψουμε όλους εκείνους που “φρόντισαν” να αποκτήσουμε ΜΙΑ εποχή αντι για ΤΕΣΣΕΡΙΣ, που φρόντισαν να λιώνουν οι πάγοι, να έχουμε συχνότερες φυσικές καταστροφές, να μην αναπνέουμε καθαρό αέρα…
  • Aggelopoulos.com: Μην περιμένεις να στο πω εγώ
    Το ξέρω ότι έχω καιρό να γράψω στο blog μου, αλλά παρ΄όλο που έχω παραλήψει πολλά, πρέπει να κάνω μια μικρή παρένθεση και να σε ενημερώσω για θέματα περιβάλλοντος, αφού σήμερα είναι η Blog Action Day 2009. Όσο και αν προσπάθησα να βρώ κάποιο θέμα για να σου κεντρίσω το ενδιαφέρον, δε τα κατάφερα! Και ο λόγος είναι πάρα πολύ απλός! Πες μου αλήθεια, περιμένεις από εμένα να σου πω τι πρέπει να κάνεις για αυτό το πλανήτη που σε φιλοξενεί;

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.