XBLOG logo @2x

Οι πρώτες δηλώσεις των κορυφαίων πολιτικών στελεχών

Bουλή των Ελλήνων

Σχεδόν αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Exit Poll στις 7 το απόγευμα είχαμε και τις πρώτες αντιδράσεις από τα δύο… στρατόπεδα. Αυτή την ώρα βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι συζητήσεις στα τηλεοπτικά πάνελ που έχουν στηθεί, με τα πολιτικά στελέχη όλων των κομμάτων να σχολιάζουν το εκλογικό αποτέλεσμα και να κάνουν προβλέψεις για την “επόμενη μέρα” και στο ΠΑΣΟΚ που επιστρέφει στην κυβέρνηση, αλλά και τη Νέα Δημοκρατία που απ΄ότι φαίνεται είναι αντιμέτωπη με μια βαριά ήττα.

Το “ζουμί” των δηλώσεων των στελεχών των κομμάτων:

Νέα Δημοκρατία

  • Λευτέρης Ζαγορίτης: “Θα πρέπει να αναμένουμε τα επίσημα-πραγματικά αποτελέσματα”.
  • Γιώργος Σουφλίας: “Η Νέα Δημοκρατία μίλησε τίμια στον ελληνικό λαό, είπε τα πράγματα με το όνομά τους, δεν χάιδεψε αυτιά.

ΠΑΣΟΚ

  • Ανδρέας Λοβέρδος: “Το ΠΑΣΟΚ δεν πανηγυρίζει, γιατί έχει συναίσθηση του καθήκοντός του και της δύσκολης δουλειάς που το περιμένει”.
  • Άννα Διαμαντοπούλου: “Υπάρχει μια ισχυρή θετική ψήφος, την οποία το ΠΑΣΟΚ καλείται να την κάνει και πολιτική επιδοκιμασία. Σε 100 μέρες θα πρέπει να υπάρχουν αποτελεσματικές προσπάθειες, που θα δείχνουν ότι με χρονοδιάγραμμα υπάρχει φως στο τούνελ”.
  • Μιχάλης Χρυσοχοΐδης: “Από αύριο αρχίζει για εμάς μια νέα περίοδος με πολύ μεγάλες ευθύνες, διότι η χώρα βρίσκεται στα όρια της χρεοκοπίας και της πτώχευσης”.
  • Γιάννης Ραγκούσης: “Θα δώσουμε τον καλύτερό μας ευατό για να μετατρέψουμε αυτή την εκλογική νίκη σε μια τετραετία δημιουργική για όλους τους Έλληνες”.
  • Ευάγγελος Βενιζέλος: “Αυτή η νίκη του πασοκ και του γιώργου παπανδρέου προσωπικά μας κάνει όλους έτοιμους να ανταποκριθούμε σε αυτή μεγάλη πρόκληση. Ο πολίτης μπορεί να νιώθει σίγουρος ότι έχουμε πλήρη συνείδηση αυτής της ευθύνης που εναποθέτει στις πλάτες μας”.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.