XBLOG logo @2x

E-shop.gr: Ηλεκτρονικό κατάστημα της χρονιάς

Καλό όνομα, χαμηλές τιμές, γκάμα προϊόντων, ποιότητα, εξυπηρέτηση και ευγένεια πωλητών, τεχνική υποστήριξη. Βάσει όλων αυτών των κριτηρίων, το e-shop.gr αναδείχτηκε πρώτο στις online αγορές για το 2007, από 12.527 αναγνώστες των σημαντικότερων περιοδικών του είδους, PC Μagazine και Τ3.

Τα Tech Excellence Awards, ένας σημαντικός θεσμός της ελληνικής αγοράς, εξελίσσεται δυναμικά. Έτσι, μετά τα βραβεία στα καλύτερα προϊόντα του 2007, ήρθαν και οι βραβεύσεις προσώπων και υπηρεσιών.

Μέσω μιας διαδικασίας που έγινε στο διαδίκτυο, όπου ο καθένας μπορούσε να ψηφίσει μόνο μία φορά, οι αναγνώστες των περιοδικών και όχι μόνο επέλεξαν τους καλύτερους ανά κατηγορία. Έτσι στις on line αγορές ήρθε μία ακόμη επιβράβευση για το πρώτο ηλεκτρονικό πολυκατάστημα που λειτούργησε στη χώρα μας, το e-shop.gr, που κέρδισε τον τίτλο του ηλεκτρονικού καταστήματος της χρονιάς.

Έχω κάνει αρκετές αγορές από το e-shop, πετυχαίνοντας προϊόντα σε πολύ καλές τιμές, επιλέγοντας άλλες φορές να μου στείλουν τα προϊόντα στο σπίτι μου και άλλες φορές να τα παραλάβω από το κάποιο e-shop point, όπως αυτό που βρίσκεται στη Στουρνάρη στο Πολυτεχνείο.

Εσείς κάνετε online αγορές από ελληνικά καταστήματα; Ποια η εμπειρία σας; Κύλησαν όλα ομαλά; Eίχατε κάποια δυσάρεστη εξέλιξη σε κάποια αγορά σας;

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.