XBLOG logo @2x

Μαθητικά Netbooks στο e-shop.gr με συνοδευτικά δώρα

H e-shop.gr πρωταγωνιστεί στο πρόγραμμα δωρεάν παροχής φορητών υπολογιστών σε μαθητές A΄γυμνασίου στα πλαίσια της “Ψηφιακής Τάξης”. Εννέα διαφορετικά μοντέλα Netbooks έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το πρόγραμμα της μαθητικής επιδότησης τηρώντας πλήρως τις προδιαγραφές του υπουργείου. Ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά τους, οι φορητοί υπολογιστές έχουν όλοι μικρό βάρος, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, δυνατότητα ασύρματης δικτύωσης και dual band για το λειτουργικό σύστημα της επιλογής τους.

Το e-shop.gr όμως δεν σταματάει εδώ: με την εξαργύρωση του κουπονιού σε ένα από τα 67 καταστήματα e-shop points, ο κάθε μαθητής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει μεγάλα και σημαντικά συνοδευτικά δώρα της αρεσκείας του, εντελώς δωρεάν, από την ποικιλία προσφορών που του προσφέρει αποκλειστικά το e-shop.gr.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, oι μαθητές θα προμηθευτούν το ειδικό κουπόνι αξίας 450€ από το σχολείο τους με την έναρξη των μαθημάτων και εντός του Σεπτεμβρίου ενώ η εξαργύρωση του κουπονιού θα γίνεται από τους γονείς των μαθητών από 1η Οκτωβρίου 2009.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, την διαδικασία εξαργύρωσης και τα δώρα του e-shop.gr μπορείτε να δείτε στο e-shop.gr/mathitiko, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν τις απορίες τους στην εταιρία μέσω email στο mathitiko@e-shop.gr ή τηλεφωνικά στο 211 5000 500.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.