XBLOG logo @2x

Βαρύ πρόστιμο στο Nammos της Μυκόνου

Πρόστιμο που αναμένεται να φτάσει τα 2.000.000 ευρώ επιβλήθηκε από την Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών στο γνωστό bar restaurant Nammos, που βρίσκεται στην παραλία Ψαρού της Μυκόνου. Ο λόγος; Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε εκεί συναυλία με τον Αντώνη Ρέμο, στην οποία παραβρέθηκαν περισσότερα από 1.500 άτομα, με πλήθος επιχειρηματιών και καλλιτεχνών να δίνουν το παρόν, τα εισιτήρια που κόπηκαν όμως απ΄το κατάστημα δεν ξεπέρασαν ούτε τα 300!

Από τον τακτικό έλεγχο που διενήργησε κλιμάκιο της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων διαπιστώθηκε ότι οι ιδιοκτήτες απέκρυψαν ένα αρκετά μεγάλο ποσό εσόδων από τη διοργάνωση της βραδιάς, που φαίνεται ότι αγγίζει ακόμα και τις 450.000 ευρώ, αφού όσοι παραβρέθηκαν στη συναυλία πλήρωσαν από 100 μέχρι 350 ευρώ, ανάλογα με τη θέση που βρισκόταν το τραπέζι που είχαν.

Οι κρατήσεις μάλιστα που είχαν γίνει ήταν πολύ περισσότερες, με αποτέλεσμα ουκ ολίγοι από τους διάσημους πελάτες του Nammos να πάνε και να φύγουν μέσα στα νεύρα, αφού τελικά δεν ήταν δυνατόν να εξυπηρετηθούν.

Σύμφωνα με τα όσα διαβάζουμε, κάποιος επιχειρηματίας, που ήταν μέσα στον κόσμο που δεν εξυπηρετήθηκε, “κάρφωσε” το γνωστό bar restaurant, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο έλεγχος. Διάβασα επίσης ότι τη βραδιά εκείνη στο Nammos βρέθηκε ακόμα και η αδελφή του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, η οποία επίσης δεν εξυπηρετήθηκε…

[photo via troktiko]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.