XBLOG logo @2x

Tiesto: Τον Σεπτέμβριο σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη

Την Ελλάδα θα επισκεφθεί για δεύτερη φορά φέτος ο dj Tiesto, για να παίξει σε δύο events στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο Κρήτης, στις 9 και 13 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα. Ο γνωστός dj βρέθηκε στην Αθήνα και πριν από ένα μήνα περίπου για μία συναυλία στο Γήπεδο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, ενώ το επόμενο βράδυ έπαιξε μουσική στο prive party που έκανε η Γιάννα Αγγελοπούλου για τον γιο της και τους 600 φίλους του στο Villa Mercedes.

Όσον αφορά την εμφάνιση του Tiesto στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009, έχει γίνει γνωστό ότι το event θα πραγματοποιηθεί στο “Airport Arena” (έναντι casino), με το εισιτήριο να κοστίζει 44 ευρώ (ticketpro.gr), ενώ οι πόρτες θα ανοίξουν στις 22:00 (πληροφορίες στα τηλέφωνα 2310475511 και 6975855150).

Για το event της Κρήτης, στο schedule που υπάρχει στο επίσημο site του Tiesto διαβάζουμε ότι θα γίνει στο Λιμάνι του Ηρακλείου, και, σύμφωνα με φήμες, ενδέχεται να είναι μία χορηγία του Δήμου Ηρακλείου και να τον απολαύσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Ηρακλείου δωρεάν. Συγκεκριμένα, διαβάζουμε στο 2810.gr:

Ο διεθνούς φήμης dj Τiesto θα έρθει για μια μοναδική συναυλία στο Ηράκλειο Κρήτης στις 13 Σεπτέμβρη. Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για τα εισιτήρια. Θα είναι “λένε οι κακές γλώσσες” μια ευγενική χορηγία του δήμου Ηρακλείου και θα τον απολαύσουμε δωρεάν.

Λίγα λόγια για τον Dj Tiesto

Γεννήθηκε στην Breda της Ολλανδίας και ξεκίνησε να παίζει μουσική σε clubs της πόλης του. Μια καλή έρευνα στο internet θα σας αποκαλύψει πολλά γνωστά “πειραγμένα” από τον Tiesto κομμάτια, όπως τα “Take My Breath Away” (SuReal), “Hide U” (Kosheen), “The Space Between” (Dave Mathews Band) και άλλα. Τον Αύγουστο του 2004 έπαιξε τις μουσικές του στην παρέλαση της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας. To άλμπουμ που περιέχει το list εκείνης της βραδιάς έχει τον τίτλο “Parade Of The Athletes”. To 2007 κυκλοφόρησε τη νέα του προσωπική δισκογραφική δουλειά που έχει τον τίτλο “Elements Of Life”, στα φωνητικά της οποίας είδαμε τη συμμετοχή πολλών γνωστών ονομάτων.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.