XBLOG logo @2x

DVD Zαχόπουλου: Διέρευσε στο διαδίκτυο;

Σχεδόν όλα τα ειδησεογραφικά sites στη χώρα μας γράφουν ότι διέρευσε σήμερα απόσπασμα του επίμαχου DVD Ζαχόπουλου στο διαδίκτυο, το οποίο κατέβηκε από την ιστοσελίδα λίγη ώρα αργότερα.

Έτσι εξηγείται λοιπόν η ασυνήθιστα -για Κυριακή- υψηλή επισκεψιμότητα που παρατήρησα στο xblog.gr εδώ και λίγη ώρα, αφού διαπίστωσα ότι, αν βάλεις στη Google προς αναζήτηση τη φράση dvd Ζαχόπουλου, στα πρώτα αποτελέσματα εμφανίζεται το post που είχα κάνει στις 13/1/2008 με τίτλο “Σκηνές από το επίμαχο ροζ dvd με τον Ζαχόπουλο και την 35χρονη”, στο οποίο αναφερόμουν στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και το γεγονός ότι αυτή εξαντλήθηκε την Κυριακή που δημοσίευσε εικόνες από το DVD, οι οποίες προέρχονταν από την έκθεση της αστυνομίας, η οποία εξέτασε το υλικό.

Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στο τι γράφουν εδώ και λίγη ώρα μερικά από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά ελληνικά sites σχετικά με τη διαρροή αποσπάσματος από το επίμαχο dvd:

News.antenna.gr: Φωτιά βάζει το Ίντερνετ στην υπόθεση Ζαχόπουλου, καθώς άγνωστοι δημοσιοποίησαν στο διαδίκτυο απόσπασμα από το ροζ βίντεο Ζαχόπουλου συνολικής διάρκειας 13 δευτερολέπτων και μετά από λίγη ώρα το απέσυραν. Το βίντεο, που είναι τραβηγμένο με κινητό τηλέφωνο από οθόνη ηλεκτρονικού υπολογιστή και ηλεκτρονικά επεξεργασμένο, δημιουργεί πλήθος ερωτημάτων για την ταυτότητα του δράστη, αλλά και για τους σκοπούς που ήθελε να εξυπηρετήσει.

In.gr: Η διαρροή αποσπάσματος πιθανότα από το «ροζ» βίντεο της υπόθεσης Ζαχόπουλου στο Διαδίκτυο έρχεται να δημιουργήσει νέα ερωτήματα τη στιγμή που επεκτείνονται οι έρευνες των εισαγγελικών Αρχών. Δικτυακός τόπος ανήρτησε την Κυριακή απόσπασμα -όπως υποστηρίζει- του επίμαχου ροζ DVD της υπόθεσης Ζαχόπουλου, γεγονός που γεννά ερωτήματα για το ποιος βρίσκεται πίσω από τη διαρροή. Το βίντεο, διάρκειας 13 δευτερολέπτων, αποσύρθηκε λίγο μετά την ανάρτησή του.

Skai.gr: Μέρος του συγκεκριμένου dvd είχε διακινηθεί το απόγευμα της Κυριακής στο Διαδίκτυο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης έχει εντοπιστεί.

Flash.gr: Στο μεταξύ, αναστάτωση προκλήθηκε από ισχυρισμό ιστοσελίδας ότι διαθέτει τμήμα από το επίμαχο DVD, διάρκειας μερικών δευτερολέπτων, προκαλώντας ερωτήματα για τη διαρροή στο Διαδίκτυο.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.