XBLOG logo @2x

Sony Ericsson W995 hands on

Πριν από δύο μέρες παρέλαβα στο σπίτι μου ένα δέμα από το e-shop με το πολυαναμενόμενο Sony Ericsson W995. Μέχρι να το πιάσω στα χέρια μου και να το επεξεργαστώ λίγο καλύτερα δεν ήμουν σίγουρος κατά πόσο ένα κινητό της Sony Ericsson και μάλιστα Walkman μπορεί να μου κεντρίσει το ενδιαφέρον. Όταν μιλάμε όμως για το W995 τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά.

Δεν μιλάμε πλέον για ένα απλό Walkman κινητό,  αλλά για το απόλυτο multimedia gadget που θα ήθελε κάθε νέος που αγαπάει την μουσική και την φωτογραφία να έχει μαζί του.

Ξεκινώντας από την εξωτερική του εμφάνιση, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στα πολύ καλά υλικά κατασκευής της συσκευής, που αφήνουν μια αίσθηση πολυτέλειας τόσο στην αφή όσο και στην όψη.

Η 2,6″ οθόνη του τηλεφώνου κρίνεται ικανοποιητική αν και θα ήθελα να δω μια μεγαλύτερη. Η ανάλυση της είναι 320 x 240, ενώ διαθέτει και αισθητήρα προσανατολισμού.

Μιας και πρόκειται για ένα Walkman τηλέφωνο, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στις πολύ καλές μουσικές δυνατότητες του SE W995. Walkman Player 4.0, Shake control, SenseMe και FM ραδιόφωνο είναι μόνο μερικές από τις λειτουργίες που σίγουρα θα σας αφήσουν θετική εντύπωση.

Όμως οι δυνατότητες του τηλεφώνου δεν τελειώνουν εδώ. Η 8.1 Megapixels κάμερα και ο συνδυασμός της με λειτουργίες όπως το autofocus, καθώς και η χρήση Led flash, σίγουρα εγγυώνται ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Αξίζει να αναφέρουμε πως το W995 έχει δυνατότητα καταγραφής βίντεο σε ανάλυση WQVGA με 30 fps.

Κατά τα άλλα, σίγουρα το Wi-Fi, το A-GPS, το Βluetooth με A2DP, δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητους. Ειδικά αν σκεφθείτε πως όλα αυτά ενσωματώνονται σε μια συσκευή που υποστηρίζει HSDPA.

Η τιμή του Sony Ericsson W995 ανέρχεται στα 433.90 ευρώ.

Sony Ericsson W995Sony Ericsson W995Sony Ericsson W995Sony Ericsson W995Sony Ericsson W995

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.