XBLOG logo @2x

“Έτσι απλά” στο θέατρο “Ορφέας” με τον Παναγιώτη Καποδίστρια

Μία πολύ ωραία παράσταση με τον τίτλο “Έτσι απλά” έχει στηθεί από τον Παναγιώτη Καποδίστρια [σεναριογράφος στις σειρές “Επτά θανάσιμες πεθερές”, “Η νταντά”, “Εντιμότατοι κερατάδες”] και την ομάδα του στο θέατρο “Ορφέας” [Πανεπιστημίου 38 & Ιπποκράτους].

Η υπόθεση έχει ως εξής: Όλα ξεκίνησαν από ένα πάρτι. Και τότε ήταν όλοι μαζί. Και οι πέντε. Ένας φιλήσυχος δημόσιος υπάλληλος, η αισιόδοξη σύζυγός του, η σατανική πεθερά του, η επαναστατική φίλη τους και η παμπόνηρη γειτόνισσα. Όλοι, εν αγνοία τους, πρωταγωνιστές σε ένα καλοστημένο σχέδιο με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους.

Ποιος είναι τελικά ο θύτης και ποιο το θύμα; Όταν μέσα στις ανθρώπινες σχέσεις μπαίνει το προσωπικό συμφέρον, η αλήθεια ματώνει. Μυστικά αποκαλύπτονται και ισορροπίες καταρρέουν.

Στην παράσταση παίζουν ο Παναγιώτης Καποδίστριας, η Πόπη Χριστοδούλου, η Αρετή Ζαχαριάδου, η Νεκταρία Χουβαρδά και η Τίνα Ευαγγέλου, ενώ σκηνοθέτης είναι ο Παναγιώτης Καποδίστριας.

Να πάτε να τη δείτε [κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15] και να περάσετε τέλεια, σας το εγγυώμαι! Η τιμή του κανονικού εισιτηρίου είναι 16 ευρώ, το φοιτητικό 12 ευρώ, ενώ για ομαδικά γκρουπ το είσιτήριο είναι 12 ευρώ/άτομο.

Δείτε μερικές φωτογραφίες από την παράσταση, ενώ αύριο Παρασκευή 2 τυχεροί από εσάς θα κερδίσουν δύο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση για να πάνε να τη δουν τη μέρα που θέλουν!

Έτσι απλά στο Θέατρο Ορφέας 02

Έτσι απλά στο Θέατρο Ορφέας 03

Έτσι απλά στο Θέατρο Ορφέας 04

Έτσι απλά στο Θέατρο Ορφέας 06

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.