XBLOG logo @2x

HTC Hero: Με λειτουργικό Android και κάμερα 5 Megapixels

Σήμερα η HTC ανακοίνωσε ακόμα ένα κινητό της τηλέφωνο με λειτουργικό σύστημα Android. Το HTC Hero είναι το τρίτο τηλέφωνο της εταιρείας που ενσωματώνει αυτό το λειτουργικό και σίγουρα είναι το πιο καλά εξοπλισμένο. Το Hero θα διαθέτει ένα Interface κατασκευασμένο από μαμά εταιρεία με την ονομασία Sense.

Ξεκινώντας από την εξωτερική του εμφάνιση, μπορούμε να πούμε ότι θυμίζει λίγο το G1, τουλάχιστον από την κλίση που έχει το κάτω μέρος του τηλεφώνου, αλλά είναι αρκετά πιο λεπτό. Κατά τα άλλα συναντάμε μια οθόνη αφής 3,2″ με ανάλυση HVGA (320 x 480 pixels).

Στην καρδιά του Hero συναντάμε το chipset MSM7200A της Qualcomm με επεξεργαστή στα 528 MHz. Η μνήμη RAM του τηλεφώνου θα ανέρχεται σε 288 MB ενώ θα διαθέτει και 512 MB ROM. Όσον αφορά την κάμερα του τηλεφώνου, εκεί για πρώτη φορά συναντάμε 5 Megapixels με λειτουργικό autofocus, σε κινητό με λειτουργικό Android.

Όσον αφορά την συνδεσιμότητα της συσκευής εκεί δεν θα μπορούσαμε να μην έχουμε Wi-Fi, HSPA, USB, Bluetooth 2.0 καθώς και δέκτη GPS για να μην χάσετε ποτέ τον δρόμο σας. Αξίζει να αναφέρουμε ότι διαθέτει 3.5mm jack για ακουστικά καθώς και υποδοχή καρτών μνήμης microSD.

Το HTC Hero αναμένεται να εμφανιστεί κάποια στιγμή μέσα στον Ιούλιο σε δύο αποχρώσεις (άσπρο και καφέ).

[via]

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.