XBLOG logo @2x

8ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Σήμερα το απόγευμα ξεκινούν οι εργασίες του 8ου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, το οποίο διεξάγεται στο κλειστό του Τάε Κβο Ντο στο Φάληρο και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 16 Μαρτίου.

Πριν από μερικές ημέρες μέσα από το synedrio.pasok.gr ο Παναγιώτης Βρυώνης, υπεύθυνος εναλλακτικών μέσων ενημέρωσης – bloggers, απηύθυνε κάλεσμα προς όσους bloggers επιθυμούν να στείλουν email προκειμένου να παρακολουθήσουν το συνέδριο και να το καλύψουν μέσα από τα blogs τους.

Έστειλα email εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον μου και χθες ανακοινώθηκαν τα ονόματα των bloggers που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και προσκλήθηκαν στο συνέδριο. Μαζί με τη Γιολάντα Κατσάκου θα βρεθούμε στο κλειστό του Τάε Κβο Ντο και μέσα από το xblog.gr θα σας μεταδίδουμε ό,τι σημαντικότερο γίνεται στο συνέδριο, μαζί με πλούσιο φωτογραφικό υλικό, twittering κλπ.

Είναι η πρώτη φορά που οργανώνεται κάτι τέτοιο, οπότε ελπίζουμε όλα να πάνε καλά και να μπορέσουμε να δημοσιεύσουμε posts με υλικό μέσα από τους χώρους του συνεδρίου. Με την κάμερα του xblog.gr θα πάρουμε πλάνα μέσα από το συνέδριο και δηλώσεις ατόμων που θα βρεθούν εκεί, τα οποία όμως ίσως καθυστερήσουμε να ανεβάσουμε στο blog, αφού η διαδικασία του μοντάζ είναι λιγάκι χρονοβόρα.

Μπορείτε να δείτε όλους τους bloggers που εκδήλωσαν ενδιαφέρον και προσκλήθηκαν στο συνέδριο, ενώ το πρόγραμμα εργασιών του συνεδρίου βρίσκεται εδώ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.