XBLOG logo @2x

5 χρόνια XBLOG! Κερδίστε Sony Ericsson Vivaz!

Ακόμα ένα μεγάλο give away από το XBLOG.gr! Γιορτάζουμε 5 χρόνια λειτουργίας και αυτή τη φορά χαρίζουμε ένα Sony Ericsson Vivaz, το smartphone με οθόνη αφής 3,2 ιντσων και κάμερα 8.1 Megapixel με δυνατότητα λήψης High Definition video 720p! Μπείτε στην κλήρωση και καλή τύχη!

Update [23/6/2010 23:59]: Λήξη υποβολής συμμετοχών με 1086 έγκυρες συμμετοχές συνολικά. Δείτε ποιος είναι ο μεγάλος νικητής που κερδίζει το Sony Ericsson Vivaz!

Πώς να πάρετε μέρος στην κλήρωση

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στην κλήρωση είναι να αφήσετε ένα σχόλιο, συμπληρώνοντας την σχετική φόρμα που θα βρείτε στο κάτω μέρος του post! Συμπληρώστε ένα όνομα, το email σας (έγκυρη διεύθυνση email γιατί ο νικητής ειδοποιείται με email) και στο πεδίο website το blog/site/facebook profile σας (αν δεν έχετε τίποτα από αυτά αφήστε το πεδίο website κενό!

Λήξη υποβολής συμμετοχών την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010 στις 23:59! Προσοχή: Διπλές-τριπλές συμμετοχές ή συμμετοχές από το ίδιο IP με πανομοιότυπα name/email θα διαγράφονται, δηλώνετε συμμετοχή μόνο μία φορά! Επίσης χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο σχόλιό σας, αποφεύγετε τα greeklish!

Σχετικά με το Sony Ericsson Vivaz

Διαθέτει κάμερα 8.1 Megapixel με δυνατότητα λήψης HD video στα 720p! Η οθόνη του είναι TFT αφής, 3.2 ιντσών, με ανάλυση 640 x 360 pixels, ικανή να απεικονίσει 16 εκατ. χρώματα. Το λειτουργικό που «φοράει» το Vivaz είναι Symbian Series 60 5th Edition, φυσικά δεν λείπει υποστήριξη για σύνδεση σε ασύρματα δίκτυα, ενώ στα applications του κινητού θα βρείτε το Facebook, το Twitter, το YouTube και άλλες εφαρμογές.

Καλή τύχη σε όλους!

Tip: Ενημερωθείτε πρώτοι για όλους τους διαγωνισμούς μας! Εγγραφείτε στο RSS Feed μας ή να κάντε κλικ εδώ για εγγραφή με το email σας προκειμένου να λαμβάνετε το newsletter μας! Επίσης κάντε «Like» στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook!

Sony Ericsson Vivaz

Sony Ericsson Vivaz

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.