XBLOG logo @2x

5 Χρόνια XBLOG! Κερδίστε Κινητά LG Chocolate BL20 και BL40!

Μπήκαμε στον Ιούλιο, συνεχίζουμε το ίδιο δυνατά και εξακολουθούμε να χαρίζουμε δώρα στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 5 χρόνια λειτουργίας του XBLOG.gr! Δύο κινητά LG Chocolate BL20 και BL40 περιμένουν τους τυχερούς που θα τα κερδίσουν και θα τα κάνουν δικά τους! Μπείτε στην κλήρωση τώρα!

Update: Η προθεσμία υποβολής συμμετοχών έληξε. Δείτε το βίντεο με την κλήρωση!

Πώς θα πάρετε μέρος στην κλήρωση

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στην κλήρωση είναι να αφήσετε ένα (το τονίζω: ΕΝΑ) σχόλιο, συμπληρώνοντας την φόρμα αποστολής σχολίου που θα βρείτε στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας! Συμπληρώνετε απλά ένα όνομα, το email σας (έγκυρη διεύθυνση email γιατί οι δύο τυχεροί θα ειδοποιηθούν με email), ενώ αν δεν έχετε site/blog/facebook profile αφήνετε το πεδίο “website” κενό!

Προσοχή: Αφήνετε ένα μόνο σχόλιο ο καθένας! Διπλές, τριπλές συμμετοχές ή σχόλια με πανομοιότυπο όνομα και παρόμοια email από ίδιες IP θα διαγράφονται άμεσα, ένα σχόλιο ο καθένας για να έχουν όλοι τις ίδιες πιθανότητες να κερδίσουν! Προσπαθήστε επίσης να γράφετε με ελληνικούς χαρακτήρες και να αποφεύγετε τα greeklish!

Λήξη υποβολής συμμετοχών: Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010 στις 23:59!

Τα δύο κινητά είναι μία ευγενική προσφορά της LG Electronics Ελλάδας, δώρα συνολικής αξίας 550 ευρώ! Η κλήρωση θα γίνει on camera και το βίντεο θα δημοσιευτεί σε νέο post, με την ανακοίνωση των δύο τυχερών. Οι δύο τυχεροί θα επιβαρυνθούν επίσης με τα έξοδα αποστολής.

Καλή τύχη σε όλες και όλους!

Tip: Ενημερωθείτε πρώτοι για όλους τους διαγωνισμούς μας! Εγγραφείτε στο RSS Feed μας ή να κάντε κλικ εδώ για εγγραφή με το email σας προκειμένου να λαμβάνετε το newsletter μας! Επίσης κάντε «Like» στη σελίδα του xblog.gr στο Facebook!

LG Chocolate BL40

LG Chocolate BL20

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.