XBLOG logo @2x

5ο Athens Music Forum: 6-7 Μαΐου στο Metropolis

Την επόμενη εβδομάδα (6-7 Μαΐου) διεξάγεται το 5ο Athens Music Forum, που φέτος θα διεξαχθεί στο Νέο Metropolis, Πανεπιστημίου 54 & Εμμανουήλ Μπενάκη, στον τρίτο όροφο. Τα θέματα συζήτησης του συνεδρίου αρκετά και ενδιαφέροντα, όπως μουσική στο internet, mobile περιεχόμενο κλπ, ενώ ενδιαφέροντες και αρκετοί από τους ομιλητές που συμμετέχουν σε αυτό.

Το πρόγραμμα του συνεδρίου έχει ως εξής:

6 Μαΐου: Your Content – My Choice

  • Μουσική στο Διαδίκτυο: Μήπως τελικά συμφέρει όλους να σταματήσει το ανεξέλεγκτο download; Οι νέες προτάσεις νόμων σε όλο τον κόσμο…
  • Παραδοσιακή τηλεόραση ή Interactive; Εκπρόσωποι από YouTube και IPTV στο ίδιο τραπέζι με εκπροσώπους ελληνικών καναλιών!
  • Ποιο είδος ραδιοφώνου κινδυνεύει περισσότερο από τα interactive μέσα;
  • Mobile περιεχόμενο: Ήρθε η ώρα του! Είσαι έτοιμος να έχεις τα πάντα στο κινητό σου;

7 Μαΐου: Retuning The Music Industry. The Show Must Go On…

  • Ειδικοί μιλάνε για τη νέα μορφή της δισκογραφίας.
  • Πώς αντιλαμβάνονται οι δισκογραφικές εταιρίες το σύγχρονο μοντέλο και πώς το έχουν ενσωματώσει ή θα το ενσωματώσουν στη δομή τους;
  • Αποκλειστική έρευνα για την αλλαγή και στο ρεπερτόριο: μήπως τελικά εκτός από τις πηγές ενημέρωσης, έχουμε αλλάξει και προτιμήσεις;

Ανάμεσα στους ομιλητές συναντάμε τον Γιώργο Σαλιάρη – Φασσέα από την Google Ελλάς, η Ξένια Κούρτογλου από τη Focus Bari, ενώ ένας από τους συντονιστές θα είναι ο Στέφανος Καράγκος, Information Architect και Social Media Consultant.

Αν ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε το Athens Music Forum #5, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το athensmusicforum.gr και να συμπληρώσετε την απαιτούμενη φόρμα εγγραφής με τα στοιχεία σας. Η εγγραφή και η συμμετοχή  είναι δωρεάν.

Το xblog.gr έχει προσκληθεί, οπότε σε περίπτωση που παραβρεθούμε τελικά θα ενημερώσουμε με νέο post για ό,τι δούμε και ακούσουμε εκεί.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.