XBLOG logo @2x

180 Μοίρες: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την Avant Premiere της ταινίας!

Μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας «ΝΗΣΟΣ», ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και ο Μιχάλης Μαρίνος ξανά μαζί στη μεγάλη οθόνη! Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την Avant Premiere της ταινίας «180 Μοίρες»!

Η ταινία θα ξεκινήσει να προβάλεται στους κινηματογράφους την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010, ωστόσο 3 τυχεροί από εσάς θα έχουν την ευκαιρία να την παρακολουθήσουν στην avant premiere, που θα γίνει το βράδυ της Τετάρτης 17 Μαρτίου στα Village Cinemas στο The Mall!

Πώς μπορείτε να συμμετάσχετε στην κλήρωση

  • Αφήστε ένα σχόλιο συμπληρώνοντας την φόρμα αποστολής σχολίου που θα δείτε στο τέλος του post, συμπληρώνοντας ένα username [δεν είναι απαραίτητο να είναι το ονοματεπώνυμό σας], το email σας [είναι απαραίτητο να είναι σωστό το email γιατί εκεί θα σας ειδοποιήσουμε αν κερδίσετε, δεν δημοσιοποιείται το email] και ένα σύντομο σχόλιο [αν δεν έχετε δικό σας site αφήστε το πεδίο “Website” κενό].
  • Διπλές ή τριπλές συμμετοχές δεν γίνονται δεκτές. Μην μπαίνετε στον κόπο να αφήνετε διπλά-τριπλά σχόλια με πανομοιότυπα email από τον ίδιο υπολογιστή, αυτές οι συμμετοχές διαγράφονται.
  • Λήξη υποβολής συμμετοχής: Τετάρτη 17 Μαρτίου 2010, 14:00.
  • Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με email την Τετάρτη 17/3 μεταξύ 15:00-16:00 και θα ενημερωθούν για την ακριβή ώρα της avant premiere. Στη συνέχεια θα πρέπει να απαντήσουν στο email με το ονοματεπώνυμό τους μέχρι την Τετάρτη 17/3 στις 18:00, προκειμένου το όνομά τους να συμπεριληφθεί στην guest list.

Update: Λήξη υποβολής συμμετοχών. Κατόπιν κλήρωσης οι 3 τυχεροί που κερδίζουν από μία διπλή πρόσκληση είναι οι: Elena (σχόλιο #5), Cinemaster (σχόλιο #34), Peter (σχόλιο #49). Οι τυχεροί έχουν ήδη ειδοποιηθεί μέσω email με όλες τις λεπτομέρειες για την avant premiere της ταινίας «180 Μοίρες».

180 Μοίρες – Η υπόθεση

Στην ταινία «180 ΜΟΙΡΕΣ», η Άννα (Παναγιώτα Βλαντή) είναι μια όμορφη και γοητευτική γυναίκα, παγιδευμένη σ΄ένα γάμο που δεν της προσφέρει τίποτα. Δυστυχώς για την ίδια, ο Γιάννης (Βλαδίμηρος Κυριακίδης), ο άνδρας της, δίνει μεγαλύτερη σημασία στις επιχειρήσεις του και στη συλλογή έργων τέχνης, διατηρώντας παράλληλα σχέση με την γραμματέα του.

Όλα θα αλλάξουν όταν κατά τη διάρκεια ενός επαγγελματικού ταξιδιού του Γιάννη στην Νέα Υόρκη, ένας διαρρήκτης, ο Βασίλης (Μιχάλης Μαρίνος), θα μπει στο σπίτι τους. Στην προσπάθεια της να τον ακινητοποιήσει, η Άννα θα καταστρέψει το γραφείο του συζύγου της και μαζί ορισμένα από τα ανεκτίμητα αντικείμενα της συλλογής του.

Το απρόσμενο αυτό περιστατικό θα βγάλει την Άννα από το λήθαργό της και σε μια τρέλα της στιγμής, θα αποφασίσει να το σκάσει μαζί με το διαρρήκτη. Το ταξίδι που θα ξεκινήσει, θα την φέρει αντιμέτωπη με τη ζωή και τα λάθη της, ενώ η παρουσία του Βασίλη θα λειτουργήσει ως καταλύτης στην προσπάθεια της να τα ξαναβρεί με τον εαυτό της και να αλλάξει τη ζωή της 180 μοίρες!

Πρωταγωνιστούν η Παναγιώτα Βλαντή (Άννα), ο Μιχάλης Μαρίνος (Βασίλης), ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης (Γιάννης), η Νικολέτα Καρρά (Έλενα), η Σοφία Φαραζή (Βάσω), η Πηνελόπη Αναστασοπούλου (Κορίνα), ο Δημήτρης Κουρούμπαλης (Μάνος) και ο Γιώργος Γιαννόπουλος (Τζο).

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Νικόλας Δημητρόπουλος («Alter Ego», «Υπέροχα Πλάσματα», «Big in Japan») και το σενάριο έχει γράψει ο Γιώργος Ανδρέου. Η διεύθυνση φωτογραφίας είναι του Στάθη Πριόβολου («Το Φιλί της… Ζωής») και η καλλιτεχνική διεύθυνση της Ράνιας Γερογιάννη. Η παραγωγή είναι της Black Orange, με συμπαραγωγό την Village. Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν στην Πάργα και σε επιλεγμένες τοποθεσίες της Αττικής.

Δείτε το trailer της ταινίας

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.