XBLOG logo @2x

15ο Girl Geek Dinner, με τα καλύτερα site για μαγειρική

Στο Microsoft Innovation Center θα γίνει και το 15ο Girl Geek Dinner την προσεχή Παρασκευή 23 Απριλίου, με τους ομιλητές να μας παρουσιάζουν τα sites τους που έχουν να κάνουν με μαγειρική και συνταγές!

  • Sidayes.gr: Πίσω από αυτό το sidayes.gr βρίσκεται ο δημοφιλής και πετυχημένος Έλληνας σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου, ο οποίος θα μοιραστεί με το κοινό των Girl Geek Dinners την εμπειρία του από το χώρο της δημιουργικής μαγειρικής, αλλά και τη σχέση του με το internet.
  • SintagesPareas.gr: Πέρασαν 7 χρόνια από τότε που η Στέλλα Τσάλα ξεκίνησε το δικό της site, τις «Συνταγές Παρέας». Στο GGD θα μας εξιστορήσει την πορεία του site, το οποίο μεταξύ άλλων ενθαρρύνει τους νέους ανθρώπους να αγαπήσουν την μαγειρική και να αποφεύγουν τις έτοιμες λύσεις φαγητού.
  • GlykoKyriakis.gr: Η Σοφία Λουκέρη, μία νέα γυναίκα και επαγγελματίας web designer, βρίσκεται πίσω από το glykokyriakis.gr. Λατρεύει τα πειράματα στην κουζίνα και την gourmet ζαχαροπλαστική. Στο 15ο GGD θα μοιραστεί την εμπειρία της από το χώρο του internet και της μαγειρικής.

Το Microsoft Innovation Center βρίσκεται δίπλα από την πλατεία Μαβίλη (Βασιλίσσης Σοφίας 103), η προσέλευση αρχίζει στις 6 το απόγευμα, ενώ αμέσως μετά τις παρουσιάσεις ακολουθεί ελαφρύ dinner, drinks και φυσικά απεριόριστο networking! Εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας μέσα από το σχετικό Facebook Event.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.