XBLOG logo @2x

15ος διάπλους για την Ομάδα Αιγαίου, με την στήριξη της Wind

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για 15η συνεχή χρονιά ο διάπλους της Ομάδας Αιγαίου, που φέτος είχε την υποστήριξη της Wind. Από 7 έως και 18 Μαΐου τα μέλη της Ομάδας με 11 φουσκωτά σκάφη και το ασθενοφόρο σκάφος «Μηνάς Ε» επισκέφθηκαν 1.512 ασθενείς από τη Σίκινο, την Αμοργό, το Κουφονήσι, την Πάτμο, τους Αρκιούς, τους Λειψούς, το Αγαθονήσι, τους Φούρνους και τη Θυμαίνα.

Πραγματοποιήθηκαν ιατρικές διαγνωστικές και προληπτικές εξετάσεις, αλλά και σημαντικές δωρεές έργων υποδομής, όπως παιδικές χαρές, βιβλιοθήκη, γήπεδο ποδοσφαίρου 5×5, ασθενοφόρο όχημα και εξοπλισμός νηπιαγωγείου.

Η Ομάδα Αιγαίου αποτελείται από γιατρούς, δικηγόρους, εργάτες, επιχειρηματίες και άλλες ειδικότητες που με οδηγό τις αρχές της κοινωνικής αλληλεγγύης, του εθελοντισμού και της συλλογικότητας, επιχειρεί όλα αυτά τα χρόνια να συμβάλει στην ανακούφιση, στήριξη και ενίσχυση των απομακρυσμένων αιγαιοπελαγίτικων νησιών. Τα μέλη και οι φίλοι της Ομάδας Αιγαίου συμμετέχουν ανεξάρτητα από την κοινωνική και επαγγελματική τους ιδιότητα σε όλες τις δράσεις και αποστολές της, αμιγώς εθελοντικά.

15ος διάπλους για την Ομάδα Αιγαίου

H Wind στηρίζει την ελληνική περιφέρεια

Για την Wind, η υποστήριξη του φετινού διάπλου της Ομάδας Αιγαίου εντάσσεται σε μια συστηματική και μακροχρόνια προσπάθεια ενίσχυσης της ισότιμης πρόσβασης των κατοίκων της περιφέρειας στη γνώση, τον πολιτισμό, την υγεία και γενικά σε κάθε αγαθό που μπορεί να προσφέρει η σύγχρονη κοινωνία. Για τον ίδιο λόγο λοιπόν, η Wind κάθε χρόνο από το 2001 καταγράφει τις ανάγκες σχολείων ακριτικών και απομακρυσμένων περιοχών της χώρας, εξοπλίζοντάς τα τεχνολογικά με στόχο τη μείωση του ψηφιακού χάσματος και την ισότιμη πρόσβαση όλων των μαθητών στη γνώση.

Μέχρι σήμερα έχει εξοπλίσει 309 σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στον Έβρο, τα Δωδεκάνησα, την Ήπειρο, τα Χανιά, το Βόρειο Αιγαίο, τη Ροδόπη, την Ξάνθη και τη Μεσσηνία, τη Φθιώτιδα και συνεχίζει. Για τον ίδιο επίσης λόγο, η Wind στήριξε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, φέτος το χειμώνα, το πρόγραμμα Άγονη Γραμμή Γόνιμη που περιλάμβανε εκδηλώσεις πολιτιστικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα σε μικρά νησιά της άγονης γραμμής στο Αιγαίο.

Η Wind είναι μία από τις μεγαλύτερες και τεχνολογικά πρωτοπόρες εταιρείες στην Ελλάδα, που προσφέρει τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες με γνώμονα την οικονομία στη χρήση, την ποιότητα και το σεβασμό στον καταναλωτή και το περιβάλλον. Μέρος της ανάπτυξης που η κοινωνία της προσφέρει επιδιώκει να το επιστρέφει με τη σειρά της μέσα από χορηγίες και κοινωνικές προσφορές στο πλαίσιο της στρατηγικής κοινωνικής ευθύνης «Στην Πράξη».

15ος διάπλους για την Ομάδα Αιγαίου

15ος διάπλους για την Ομάδα Αιγαίου

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.