XBLOG logo @2x

10ο Συνέδριο Infocom World 2008: Δωρεάν μετάδοση μέσω Wind Plus

Αύριο ξεκινάει το 10ο Διεθνές Συνέδριο Τηλεπικοινωνιών Infocom World 2008, που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Intercontinental. Λόγω υποχρεώσεων δε θα μπορέσω να πάω, παρόλο που είχα πρόσκληση, γι΄αυτό και έψαχνα εναλλακτικούς τρόπους να το “παρακολουθήσω” (ίσως πάει ο Τάσος).

Σήμερα έλαβα δελτίο τύπου από τη Wind, με το οποίο ενημερώθηκα ότι για τρίτη χρονιά το Συνέδριο θα μεταδοθεί δωρεάν ζωντανά μέσα από το Wind Plus. Συγκεκριμένα όλοι οι συνδρομητές της Wind, θα μπορούν μπαίνοντας στο Wind Plus και επιλέγοντας Infocom 2008 να συνδεθούν ζωντανά με το χώρο του συνεδρίου και να παρακολουθήσουν τις ομιλίες.

Πριν από ενάμιση μήνα πήρα την απόφαση και κάνοντας χρήση της υπηρεσίες φορητότητας έφυγα από τη Vodafone και πήγα στη Wind, όπου έχω ενεργοποιήσει την υπηρεσία Wind Plus Non Stop για απεριόριστη πρόσβαση στο Wind Plus με 3,5 ευρώ / μήνα, οπότε αύριο θα δοκιμάσω να συνδεθώ, να δω και αν η μετάδοση θα γίνεται απροβλημάτιστα ή αν θα έχει τίποτα διακοπές κλπ.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου από τη Wind:

Δωρεάν ζωντανή μετάδοση του 10oυ συνεδρίου infocom world 2008
αποκλειστικά από κινητό WIND!

Αθήνα, 6 Οκτωβρίου 2008. Δυνατότητα παρακολούθησης του 10ου Διεθνούς Συνεδρίου Τηλεπικοινωνιών Info-Com ΔΩΡΕΑΝ μέσω κινητού τηλεφώνου, προσφέρει για τρίτη χρονιά αποκλειστικά η WIND.

Αξιοποιώντας τις τεχνολογικές δυνατότητες των δικτύων 2ης και 3ης γενιάς, η WIND μέσα από το WIND Plus, καλύπτει το φετινό συνέδριο με τίτλο «Broadband Everywhere!», που θα πραγματοποιηθεί αύριο, 7 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental, Λ. Συγγρού 89-93, Αθήνα. Οι ενδιαφερόμενοι για τις εξελίξεις στην αγορά των Τηλεπικοινωνιών που δεν έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στο Συνέδριο, έχουν την ευκαιρία να συνδεθούν ζωντανά με το χώρο του Συνεδρίου και να παρακολουθήσουν τις ομιλίες από την οθόνη του κινητού τους τηλεφώνου αρκεί να μπουν στο WIND Plus και στη συνέχεια να επιλέξουν Info com 2008. Η υπηρεσία Mobile Broadcasting διατίθεται αποκλειστικά από τη WIND στην Ελλάδα για τη μετάδοση του συνεδρίου Info-Com σε συνεργασία με τη Globo Technologies.

Για τους συμμετέχοντες στο φετινό συνέδριο η WIND έχει προγραμματίσει την επίδειξη μίας σειράς ADSM προϊόντων καθώς επίσης και της υπηρεσίας WIND PLUS Music Non Stop, ενώ τις θέσεις της εταιρείας σχετικά με την ευρυζωνικότητα θα παρουσιάσει ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής WIND κ. Δαμιανός Χαραλαμπίδης κατά τη διάρκεια της 3ης ενότητας του συνεδρίου.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.