XBLOG logo @2x

Όξω από δω, καθίκια του ΟΤΕ

Σήμερα το βράδυ, ανοίγω τον υπολογιστή μου, συνδέομαι στο διαδίκτυο και μπαίνω στο blog του Αρκούδου. Και εκεί βλέπω την είδηση και εξοργίζομαι!

Αυξάνεται η χρέωση του ΟΤΕ για πρόσβαση στο Internet μέσω ΕΠΑΚ (διαβάστε την είδηση στο in.gr)

Τι ??? Δε ντρέπεστε καθόλου ρε καθίκια του κερατά? Αλήτες, ξεφτίλες, ντροπή σας ρε! Ντε και καλά να βάλουμε όλοι ADSL ρε τσογλάνια? Στιγνός εκβιασμός παλιοεκβιαστές? Όχι ρε, εγώ δε γουστάρω να βάλω ακόμα ADSL, γιατί βρίσκω την τιμή ακριβή.

Και δε γουστάρω, με τις παλιοαποφάσεις σας, να πηγαίνετε την Ελλάδα κι άλλα χρόνια πίσω. Είμαστε που είμαστε χρόοοοονια πίσω σε σύγκριση με άλλες χώρες, με τις κινήσεις σας μας πηγαίνετε κι άλλο πίσω. Γιατί δηλαδή ρε ο Αγγλος, ο Γερμανός, ο Αμερικάνος να έχει τσάμπα ADSL κι εμένα να μου κάνεις αύξηση στο ΕΠΑΚ ???

Ο «οργανισμός» λέει, για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ότι κάνει την αύξηση αυτή επειδή είναι σταθερές από το 1999. Και το κάνει κιόλας για να συμβάλει στη διάδοση του γρήγορου ίντερνετ, αφού οι συστηματικοί χρήστες θα επιλέγουν πλέον ADSL.

Ντροπή σας, ντροπή σας και πάλι ντροπή σας. Αν δεν είναι αυτό στιγνός εκβιασμός, τότε τι είναι ρε ψευτόμαγκες? Αγαπητοί αναγνώστες του blog τούτου με συγχωρείτε για τη γλώσσα αυτού του κειμένου, αλλά είμαι εξοργισμένος, όπως φαντάζομαι θα είστε κι εσείς (όσοι χρησιμοποιείτε απλή σύνδεση και όχι ADSL).

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.