XBLOG logo @2x

Όλγα Τρέμη: “Ναι, υπήρξε αισθητική παρέμβαση”!

Όλγα Τρέμη

Ναι, αν προσέξατε κι εσείς το “τραβηγμένο” και “φρέσκο” μαγουλάκι της Όλγας Τρέμη και την ανανεωμένη μυτούλα, δεν είστε οι μόνοι, δεν χάλασε η τηλεόρασή σας και βλέπετε μια χαρά! Η γνωστή δημοσιογράφος και ανκοργούμαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ανανεώθηκε τους δύο μήνες που απείχε από τα δελτία και επέστρεψε εμφανώς ανανεωμένη! Η ίδια μάλιστα δεν δίστασε να επιβεβαιώσει την “είδηση” σε δηλώσεις της στο mediasoup και στη διαδικτυακή Zougla.

Η Όλγα Τρέμη δήλωσε στη συντάκτρια του mediasoup Νατάσσα Χανιώτη: “Πράγματι, υπήρξε αισθητική  παρέμβαση. Το αποφάσισα στις αρχές του καλοκαιριού, γιατί πιστεύω ότι όλοι έχουμε το δικαίωμα να βελτιώνουμε την εμφάνισή μας, από τη στιγμή που αυτό μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα. Πιστεύω ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να κρύβονται αυτές οι επιλογές. Το θεωρώ επιεικώς γελοίο να θεωρούνται ταμπού ή να αντιμετωπίζονται ως ένοχο μυστικό. Όλα αυτά βέβαια με μία προϋπόθεση: Να έχουμε καθαρά στο μυαλό μας ότι καμία επέμβαση δε μπορεί να μας κάνει νεότερους. Κάποιες επεμβάσεις, απλώς, μπορούν να μας κάνουν καλύτερους, σε σχέση με την πραγματική μας ηλικία”.

Επικοινωνία όμως με τη γνωστή δημοσιογράφο είχε και η Νανά Παλαιτσάκη, που γράφει τα “Νέα του Μπικουτί” στη διαδικτυακή Zougla, η οποία της είπε: “Δεν είναι πρόθεσή μου, Νανά, τη συγκεκριμένη περίοδο να μιλήσω για αυτό το θέμα που, ναι, έκανα την επέμβαση, μίλησα στο mediasoup, αλλά αυτή την περίοδο που ο κόσμος έχει τόσα προβλήματα και που προετοιμαζόμαστε για εκλογές, καταλαβαίνεις ότι δεν επιθυμώ με τίποτα να ασχοληθούμε άλλο με το θέμα”.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.