XBLOG logo @2x

Όλα για όλους, Νέα καμπάνια e-shop.gr

Την νέα του καμπάνια ξεκινά το e-shop.gr, με βασικό μήνυμα το «Όλα για όλους», η οποία εστιάζει στην μεγάλη ποικιλία προϊόντων που προσφέρει το eshop σε συνδυασμό με τις πολύ χαμηλές τιμές, την δύσκολη αυτή οικονομικά περίοδο που διανύουμε…

Η φιλοσοφία της e-shop.gr βασίζεται στην γρήγορη εξυπηρέτηση και την παροχή εναλλακτικών λύσεων στους πελάτες της. Οι λιγότερο εξοικειωμένοι με το internet, μπορούν να κάνουν τις αγορές τους μέσω τηλεφωνικού κέντρου ή με την επίσκεψή τους σε ένα από τα 70 καταστήματα, ενώ οι περισσότερο εξοικειωμένοι προτιμούν το internet.

Λόγω της ηλεκτρονικής φύσης της εταιρίας αλλά και ανεπτυγμένου δικτύου των e-shop points, οι πελάτες μπορούν να παραλάβουν την παραγγελία τους από το e-shop point της περιοχής τους χωρίς να χρεωθούν με έξοδα αποστολής: έτσι όλοι οι κάτοικοι της χώρας, είτε σε αστικά κέντρα είτε στην επαρχία, έχουν πρόσβαση στην ίδια ποικιλία και στις ίδιες χαμηλές τιμές.

Το e-shop.gr αποτελεί το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα και φέτος συμπληρώνει 12 χρόνια λειτουργίας. Εξυπηρετεί καθημερινά πάνω από 5.500 παραγγελίες, ενώ υπολογίζεται ότι από την έναρξη λειτουργίας του έχει απαντήσει στις ανάγκες πάνω από 500.000 πελατών.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.