XBLOG logo @2x

Χωρίς τρένα σήμερα 12:00-16:00 η Αθήνα

Λόγω της στάσης εργασίας που πραγματοποιούν οι διοικήσεις των σωματείων των εργαζομένων στον ΗΣΑΠ, συμμετέχοντας στην απεργία του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, τα δρομολόγια των συρμών του ηλεκτρικού δε θα πραγματοποιηθούν σήμερα από τις 12:00 έως τις 16:00. Έτσι όσοι χρησιμοποιείτε ηλεκτρικό αυτές τις ώρες θα πρέπει να βρείτε άλλο τρόπο μετακίνησης ή να περιμένετε μέχρι τις 4:00 το μεσημέρι που θα ξεκινήσουν πάλι τα δρομολόγια.

Θα χρησιμοποιήσω ηλεκτρικό λίγο μετά τις 4:00 το μεσημέρι και δε θέλω ούτε να σκέφτομαι τον συνωστισμό που θα δημιουργηθεί από τους εκατοντάδες επιβάτες που θα περιμένουμε τους πρώτους συρμούς μετά τη στάση εργασίας.

Η ανακοίνωση της ΗΣΑΠ ΑΕ αναφέρει τα εξής: «Η Διοίκηση της Α.Ε. ΗΣΑΠ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι οι Διοικήσεις των Σωματείων των εργαζομένων αποφάσισαν να συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Πειραιά με 4ωρη στάση εργασίας την Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008 από 12:00 έως 16:00. Η ανωτέρω απεργιακή κινητοποίηση θα έχει σαν αποτέλεσμα η εταιρία να μην μπορεί να εκτελέσει τα προγραμματισμένα δρομολόγια για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. Η Διοίκηση της Α.Ε. ΗΣΑΠ ζητά την κατανόηση των επιβατών».

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.