XBLOG logo @2x

Χωρίς δελτίο ειδήσεων απόψε ο ΑΝΤ1

ΑΝΤ1

Δεν μεταδόθηκε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, αφού το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής κήρυξε τετράωρη στάση εργασίας από τις 18:00 έως τις 22:00 σήμερα στον σταθμό, αντιδρώντας στην εργοδοτική αυθαιρεσία του τηλεοπτικού σταθμού και στις απολύσεις.

Το κλίμα που επικρατεί στα media αυτή την περίοδο δεν είναι ό,τι καλύτερο. Μετά το κλείσιμο του Ελεύθερου Τύπου και του City 99.5 η ανασφάλεια κυριαρχεί σχεδόν στο σύνολο των μέσων ενημέρωσης, αφού οι απολύσεις και οι περικοπές θέσεων εργασίας είναι πλέον συχνό φαινόμενο.

Η ανακοίνωση της Ε.Τ.Ι.Τ.Α.

Το Διοικητικό  Συμβούλιο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. κήρυξε τετράωρη στάση εργασίας την Τρίτη, 30 Ιουνίου  2009 και ώρα 18.00 – 22.00 στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤΕΝΝΑ  αντιδρώντας στην συνεχιζόμενη εργοδοτική αυθαιρεσία του τηλεοπτικού σταθμού και στις απολύσεις εμμένοντας στην προσπάθεια μείωσης του εργατικού δυναμικού του.

Απαιτούμε από την Διοίκηση του ΑΝΤ1την ανάκληση των απολύσεων και να δεσμευθεί ότι δεν θα χαθεί ούτε μία θέση εργασίας γνωστοποιώντας στους εργαζόμενους και στις Ενώσεις τα σχέδια που έχει.

Καλούμε όλους τους τεχνικούς στον ΑΝΤ1,  μέλη μας και μη, να μετάσχουν μαζικά και δυναμικά στη στάση εργασίας.

Καλούμε επίσης όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ σε συγκέντρωση έξω από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 στο Μαρούσι (Κηφισίας 10-12) την Τρίτη 30 Ιουνίου 2009 και ώρα 17:00.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.