XBLOG logo @2x

Χρήστος Νινιός: Ο νέος τραγουδοποιός στην εκπομπή “Γκολ στη Μουσική”

Συνέντευξη στην Πόπη Δομάζου και την εκπομπή της “Γκολ στη Μουσική” στον ΑΝΤ1 97,2 έδωσε χθες ο νέος τραγουδοποιός Χρήστος Νινιός. Ο Χρήστος Νινιός γεννήθηκε στο Λουτράκι στις 8 Φλεβάρη του 1979. Στα εφηβικά του χρόνια ήρθε η πρώτη διαπίστωση και μετέπειτα αγάπη για την μουσική. Το μέσο μελοποίησης των τραγουδιών του ήταν μια δανεική δεξιόχειρη κιθάρα, η οποία των ταλαιπωρούσε αφού ήταν αριστερόχειρας. Η προσπάθεια αυτή να γνωρίσει τη μουσική μέσα από την κιθάρα έγινε ανάγκη και ζωή του.

Το καλοκαίρι του 2008 μέσα από μια “λάθος” συνεννόηση σε κάποιο live ήρθε η γνωριμία με τον παραγωγό Βίκτωρα Πολυδώρου, ο οποίος πίστεψε στο ταλέντο του και το αποτέλεσμα ήταν το όνειρο να γίνει πραγματικότητα και να υπογράψει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά που έχει τίτλο “11+” και περιέχει 12 υπέροχα τραγούδια.

Η μουσική και οι στίχοι είναι του Χρήστου Νινιού και κινούνται σε ποπ και ροκ ύφος. Εξαιρετικές ερμηνείες από τον ίδιο, αλλά και από την Σοφία Κωνσταντινίδου, μέλος του συγκροτήματος “Salata Latina”, η οποία συμμετέχει σε δύο τραγούδια. Ακούστε το “Ένα λεπτό” (ντουέτο με την Σοφία Κωνσταντινίδου), “Δύο φιλιά”, “Μου λείπεις”, “Χωρίς εσένα”, “Κάτι μας ενώνει”.

Γνωρίστε μέσα από άλλοτε ευαίσθητα και άλλοτε δυναμικά τραγούδια έναν νέο τραγουδοποιό και θα ανακαλύψετε ότι η μουσική έχει και άλλες πλευρές.

Το cd “11+” κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία από την Polymusic.

Πόπη Δομάζου, Χρήστος Νινιός

Χρήστος Νινιός, Πόπη Δομάζου

Χρήστος Νινιός, Πόπη Δομάζου

Χρήστος Νινιός, Πόπη Δομάζου

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.