XBLOG logo @2x

Χρέωση του κουβέρ

Χρέωση κουβέρΣτις 8 Μαϊου είχα διαβάσει ένα δημοσίευμα στην Ελευθεροτυπία που έκανε λόγο για κατάργηση του κουβέρ στα εστιατόρια, όπως προβλέπεται σε τροποποίηση άρθρων αγορανομικής διάταξης, είχα ποστάρει μάλιστα σχετικά τότε και στο blog μου.

Σήμερα το μεσημέρι πήγα για φαγητό στα Applebees στους Αμπελόκηπους. Όταν μας έφεραν το λογαριασμό για να πληρώσουμε πρόσεξα ότι πάνω είχε χρέωση και για κουβέρ. Ρώτησα τη σερβιτόρα αν έχει καταργηθεί η χρέωση ή αν δεν έχει γίνει η κατάργηση ακόμη και της είπα τα περί της αγορανομικής διάταξης. Επειδή δε γνώριζε, φώναξε τον προϊστάμενο, ο οποίος απ΄ ότι μου είπε ακόμα δεν έχει ψηφιστεί η συγκεκριμένη διάταξη, λέγοντάς μου ακόμα ότι χθες πέρασαν από το Υπουργείο Ανάπτυξης και έκαναν έλεγχο στους καταλόγους κλπ και όλα οκ. Μου είπε ότι μάλλον η διάταξη θα ψηφιστεί το καλοκαίρι.

Έριξα μια ματιά πριν λίγο στο site της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή, καθώς και στο site του Υπουργείου Ανάπτυξης, μήπως και βρω κάτι σχετικά με το θέμα, χωρίς να βρω όμως κάτι.

Γνωρίζετε αν έχει ψηφιστεί ήδη η συγκεκριμένη τροπολογία ή αν θα ψηφιστεί στο μέλλον;

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.