XBLOG logo @2x

Χαρίζουμε GPS ρολόι TopCom ΗΒ 10Μ00, αξίας 290 ευρώ!

TopCom HB 10M00 GPS Watch

Τον Ιούνιο το xblog.gr κλείνει 4 χρόνια online ζωής! Τέσσερα χρόνια blogging, με πολλά posts, ακόμα περισσότερα σχόλια, γνωριμίες, συνεργασίες, επιτυχίες και αποτυχίες! Αποφασίσαμε να το γιορτάσουμε, ανταποδίδοντας στο ελάχιστον την αγάπη και την στήριξή σας, σε όλους εσάς που μας διαβάζετε, μας σχολιάζετε, μας κριτικάρετε! Το δώρο: Ένα μοναδικό ρολόι TopCom ΗΒ 10Μ00, αξίας 290 ευρώ!

Για να το κερδίσετε αρκεί να αφήσετε ένα σχόλιο σε αυτό το post, μέχρι την Πέμπτη 28 Μαΐου 2009 στις 3:00 το μεσημέρι! Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα το απόγευμα στο Girl Geek Dinner, όπου θα ζητήσουμε από μία geek να μας πει on camera έναν αριθμό που θα το κερδίσει! Ο νικητής ή η νικήτρια θα ειδοποιηθεί με email (γι΄αυτό προσοχή γράψτε σωστά το email σας στο σχετικό πεδίο της φόρμας σχολίων) και ύστερα το δώρο θα σταλεί δωρεάν στο χώρο του νικητή!

Το δώρο προσφέρει η VIS Electronics και θα ήθελα στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω τον Παναγιώτη Καπή για την στήριξή του και την προσφορά του δώρου.

Update [28/5/2009 15:00]: Έκλεισα τα σχόλια, σύνολο έχουμε 143 έγκυρες συμμετοχές. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί on camera σε λίγες ώρες στο GGD. Εντός της ημέρας θα ανέβει σε νέο post το βίντεο της κλήρωσης και θα ειδοποιηθεί ο νικητής με email.

Λίγα λόγια για το TopCom ΗΒ 10Μ00

Το μοντέλο ΗΒ 10Μ00 διαθέτει GPS και καταγράφει συνεχώς, για την αναπαράσταση της διαδρομής που έκανε ο χρήστης μέσω του Google Earth. Επίσης, για όλη τη διαδρομή, ο χρήστης μπορεί να δει από την διακύμανση των παλμών της καρδιάς του, έως πόσες θερμίδες κατανάλωσε, αφού το ρολόι καταγράφει συνεχώς μέσω της ειδικής ζώνης την κατάσταση του οργανισμού του χρήστη. Η σύνδεση με τον Η/Υ γίνεται ασύρματα μέσω Wireless USB Stick. Η σύνδεση με την ειδική ζώνη είναι επίσης ασύρματη. Όλες οι μεταδόσεις είναι κωδικοποιημένες στα 2,4 GHz, ενώ το ρολόι συνοδεύεται από ειδικό πρόγραμμα.

Πρόκειται για κάτι πολύ περισσότερο από ένα gadget. Ελέγξτε την Υγεία σας όταν γυμνάζεστε. Άριστη Ποιότητα, Εξαιρετικός Σχεδιασμός, Ρολόι, Υπενθύμιση, Φωτισμός, Χρονόμετρο, Ζώνη στήθους, Μετρητής Παλμών Καρδιάς, Ανάκληση Χαμηλότερων & Υψηλότερων Παλμών, Ένδειξη Θερμίδων, Αδιάβροχο, Διπλή ώρα, Παρακολούθηση των παλμών καθ΄όλη τη διάρκεια της δραστηριότητάς σας μέσω της ζώνης στήθους με ειδικό πρόγραμμα και σύνδεση σε Η/Υ, Αποτύπωση της διαδρομής μέσω Google Earth με ανάλυση τιμών παλμών κλπ!

TopCom HB 10M00 GPS Watch

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Ημερομηνία & ώρα
    12/24hr ρολόι & Ημέρα
    Διπλή ώρα
    Ρύθμιση αντίθεσης οθόνης LCD
    Οθόνη Φωτιζόμενη
    Ημερήσιο Ξυπνητήρι: 2
  • Μετρήσεις Καρδιακού παλμού
    Τρέχον καρδιακός ρυθμός
  • Χρόνος Άσκησης
    Μέσος καρδιακός ρυθμός
    Μέγιστος καρδιακός ρυθμός
    Ελάχιστος καρδιακός ρυθμός
    Χρόνος για το στόχο
    Ανάκληση χαμηλότερης και υψηλότερης τιμής
  • GPS δεδομένα
    Ταχύτητα
    Απόσταση
    Οδόμετρο
    Υψόμετρο
    Ασκήσεις
    Γεωγραφικό πλάτος / μήκος
    Χρόνος κίνησης
    Μέγιστη ταχύτητα
    Μέση Ταχύτητα
    Βηματισμός
  • Χρονόμετρο ακρίβειας 1 / 100
    Μνήμη γύρων: 50
    Εύρος μέχρι: 23h 59m
  • Αντίστροφη μέτρηση χρονόμετρου
    Ανάλυση: 1 sec
    Εύρος μέχρι: 23h 59 min
    Ειδοποίηση: Beep σε 10 λεπτά & 5 sec, Beep στο τέλος
  • Λοιπά χαρακτηριστικά
    Σύνδεση PC με Wireless USB Stick (2,4 GHz)
    PC Link Software (συμβατότητα με Windows XP/Vista)
    Θωρακική ζώνη δεδομένων σε πραγματικό χρόνο
    Ημερολόγιο δεδομένων (τμήματα και αρχεία)
    Ημερήσια στατιστικά
    Ορυκτό Γυαλί
    Ειδοποίηση Χαμηλής μπαταρίας για ζώνη στήθους και ρολόι
    Αδιάβροχο
    Τροφοδοσία: 1xCR2032 + 1xCR2032
    S/W ειδικό πρόγραμμα περιλαμβάνεται
    Wireless Data Manager
    Perfect session upload
    Google Earth
    SportTracks

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.