XBLOG logo @2x

Χαλαρό blogging

Μερικά σκόρπια και άσχετα μεταξύ τους πραγματάκια:

– Ένα πολύ ενδιαφέρον post διάβασα στο pestaola.gr του Τιτάνα. Έχει να κάνει με συμβουλές χρήσης του κράνους που δίνει ο ίδιος και που, όπως λέει -και μάλλον έχει δίκιο- δεν έχουν ακουστεί σχεδόν καθόλου από τους ειδικούς. Είναι συμβουλές για χρήση του κράνους εντός και εκτός της πόλης. Όσοι οδηγείτε μηχανή καλό είναι να τις διαβάσετε αν δε τις έχετε υπόψη σας.

– Ξεκίνησαν οι συζητήσεις για τη διοργάνωση του πρώτου Greek Bloggers Forum στην Ελλάδα. Προς το παρών συζητάμε πιθανούς χώρους που μπορεί να φιλοξενηθεί η εκδήλωση, θέματα που μπορούν να συζητηθούν και να παρουσιαστούν και διάφορα άλλα.. Δείτε το σχετικό blog ή ακόμα καλύτερα επισκεφθείτε το group που ανοίχτηκε για αυτό το λόγο και αν θέλετε να λάβετε κι εσείς μέρος στη συζήτηση εγγραφείτε στο group.

– Απόψε παίζει στο club Underworld στα Εξάρχεια η Miss Yetti (electro, techno). Μέχρι τελευταία στιγμή σκέφτομαι να πάω ή να μην πάω.. Techno δεν πολυακούω, ψιλοβαριέμαι για να πω και την αλήθεια, οπότε μάλλον δε με κόβω να πηγαίνω. Σαν χώρος πάντως το Underworld μου αρέσει, έχει κάτι το ιδιαίτερο, αν και χάνει λίγο σε εξαερισμό 🙁

– Έπεσα απόψε σε ένα αρνητικό ρεπορτάζ στο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ με θέμα -τι άλλο;- το διαδίκτυο (σχετικά με την παιδική πορνογραφία). Αμάν λέω, μη βγάλουν κάνα καλό θέμα για το internet, μόνο για το “θάψουν” το θυμούνται στα κανάλια. Εκεί θυμήθηκα τη Λήδα, που έχει “κράξει” αρκετές φορές στο blog της για παρόμοια θέματα.

Αυτά προς το παρών. Καλό βράδυ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.