XBLOG logo @2x

Φωτογραφίες από το esthete party του Αλέξανδρου Χριστόπουλου στο Villa Mercedes

Το δεύτερο concept party για τη νέα σεζόν του Αλέξανδρου Χριστόπουλου (δημιουργού των συλλογών Sunset & Sunrise και La Suite, παραγωγού του Best Radio 92.6) εμπνευσμένο και αυτή τη φορά από την μόδα, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στο Villa Mercedes.

Special guest του πάρτι ήταν η fashion designer Κατερίνα Ψωμά, η οποία κατά τη διάρκεια της βραδιάς παρουσίασε τα πιο esthete κομμάτια της νέας της συλλογής Άνοιξη-Καλοκαίρι 2008 σε accessories.

Ο χώρος, η private credit card για την είσοδο, οι avant garde μουσικές επιλογές του Αλέξανδρου Χριστόπουλου και η νέα συλλογή της Κατερίνας Ψωμά είχαν σαν κοινό χαρακτηριστικό την υψηλή αισθητική, βασικό στοιχείο του concept των esthete parties. Το Villa Mercedes ήταν ασφυκτικά γεμάτο από νωρίς, το essential dj set του Αλέξανδρου Χριστόπουλου ξεκίνησε γύρω στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα, παράλληλα με το fashion show, ενώ το πάρτι ολοκληρώθηκε στις 6:00 το πρωί!

Στο πάρτι παραβρέθηκαν μερικές από τις πιο esthete παρουσίες, όπως: Χρυσάνθη και Λεωνίδας Ραψομανίκης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Σπύρος Πόρος, Τζούλια Αλεξανδράτου, Χριστίνα Παπά, Γιώργος Σατσίδης, Εβελίνα Παπαντωνίου, Μάρα Δαρμουσλή, Νατάσσα Καλογρίδη, Τόλης Σκουλαριώτης, Στέφανος Ζαούσης, Στέλιος Ιωάννου, Αλέξανδρος Βαρβέρης, Σωκράτης Κόκαλλης, Ασπασία Πάππα, Nίκος Γιγουρτάκης, αλλά και το πιο fashion crowd της πόλης!

esthete party 02

esthete party 03

esthete party 04

esthete party 05

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.