XBLOG logo @2x

Φωτογραφίες από το esthete party στο ξενοδοχείο Life Gallery στην Εκάλη

Το 3o concept party για τη νέα season του Αλέξανδρου Χριστόπουλου σε συνεργασία με το Chivas και την επιμέλεια του Τόλη Σκουλαριώτη, εμπνευσμένο και αυτή τη φορά από την μόδα, πραγματοποιήθηκε στο πολυτελές boutique hotel Life Gallery στην Εκάλη με special guest τη Λένα Κατσανίδου να παρουσιάζει αποκλειστικά τις νέες δημιουργίες της για άνοιξη-καλοκαίρι 2008.

Ο χώρος, η private credit card για την είσοδο, οι avant garde μουσικές επιλογές του Αλέξανδρου Χριστόπουλου και η νέα συλλογή της Λένας Κατσανίδου είχαν σαν κοινό χαρακτηριστικό την υψηλή αισθητική, βασικό στοιχείο του concept των esthete parties.

Το Life Gallery ήταν ασφυκτικά γεμάτο από νωρίς, το essential dj set του Αλέξανδρου Χριστόπουλου ξεκίνησε γύρω στην 1:00 μετά τα μεσάνυχτα παράλληλα με το fashion show, ενώ το party ολοκληρώθηκε στις 5:00 το πρωί!

Στο party παραβρέθηκαν μερικές από τις πιο esthete παρουσίες, όπως Μπέτυ Μαγγίρα, Εβελίνα Παπαντωνίου, Ιωάννα Σουλιώτη, Μαρίνα Τσιντικίδου, Βαλεντίνη Δασκαλούδη, Βάσω Κολυδά, Τόλης Σκουλαριώτης, Ασπασία Πάππα, αλλά και το πιο fashion crowd της πόλης!

Esthete party Life Gallery 02

Esthete party Life Gallery 03

Esthete party Life Gallery 04

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.