XBLOG logo @2x

Φωτογραφίες από τη συναυλία της Jennifer Lopez στην Αθήνα

Στη συναυλία της Jennifer Lopez στο ΟΑΚΑ χθες δεν πήγα εγώ, πήγε όμως ο φίλος του xblog Νίκος (Dj Nos στο Hi5), ο οποίος μου έστειλε πολλές φωτογραφίες και σχόλια για τη συναυλία, τα οποία και σας παραθέτω!

Οι πόρτες αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι θα ανοίξουν στις 17:30, τελικά όμως άνοιξαν στις 19:10, με αποτέλεσμα για δύο ώρες να περιμένει ο κόσμος έξω από το ΟΑΚΑ, με κρύο και ψιλόβροχο (απαράδεκτο)!

Τη συναυλία άνοιξε ο Γιώργος Παπαδόπουλος τραγουδώντας την επιτυχία του “Όχι” (playback), ενώ μετά βγήκε ο Κώστας Μαρτάκης, ο οποίος τραγούδησε τα κομμάτια “Always and forever”, “Άστους να λένε”, “Θέλω επειγόντως διακοπές” και “Φίλα με”.

Στη συνέχεια υπήρξε ένα κενό μίας ώρας, στο οποίο οι τεχνικοί ρύθμισαν τις τελευταίες λεπτομέρειες στα φώτα, ενώ έπαιζε deep house μουσική μέχρι να μαζευτεί ο κόσμος.

Η Jennifer Lopez ξεκίνησε με το “Do it well”, τελείωσε με το “Let΄s get loud”, ενώ ερμήνευσε και την πρώτη της επιτυχία “If you had my love”. Μερικά από τα κομμάτια που τραγούδησε επίσης είναι τα “Jenny from the block”, “Waiting for tonight”, “Love don΄t cost a thing”, την ισπανική μπαλάντα από το νέο της άλμπουμ “Porque te marchas” και τα “Get right” και “Que Hiciste”.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, κάποια στιγμή παρουσίασε πρόβλημα το χειλόφωνο της Jennifer, χωρίς όμως να φανεί έντονα στο κοινό. Μετά από ένα τραγούδι έκλεισαν τα φώτα και ένας τεχνικός έτρεξε πίσω της για να το φτιάξει, ενώ το διάστημα αυτό η J-Lo μιλούσε στον κόσμο, έκανε πλάκα κλπ…

Οι 180 ρομποτικοί προβολείς και τα πολλά ηχεία έκαναν πολύ ωραίο το χώρο και την όλη ατμόσφαιρα, ενώ είχαν τοποθετηθεί και δύο γιγαντοοθόνες αριστερά και δεξιά από το stage.

Γενικά ήταν αξέχαστη εμπειρία, αλλά δυστυχώς όλα τα ωραία σε αυτή τη ζωή κρατάνε λίγο!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.