XBLOG logo @2x

Φορητός φορτιστής Cosmote και… ξενοιάστε το καλοκαίρι!

Φορητός φορτιστής

Μετά την φορητή καφετιέρα που σας παρουσιάσαμε πριν λίγες μέρες, σήμερα σκεφτήκαμε να σας παρουσιάσουμε τον φορητό φορτιστή της Cosmote. Αφού η Cosmote έλυσε το πρόβλημα της πληθυσμιακής κάλυψης, σκέφτηκε να δώσει λύση και σε ένα άλλο πρόβλημα που βασανίζει πολλούς χρήστες κινητών τηλεφώνων. Ο φορητός φορτιστής της Cosmote λοιπόν είναι το τέλειο αξεσουάρ για όσους σκοπεύουν να επισκεφθούν κάποια ερημική παραλία ή κάποιο μέρος χωρίς ρεύμα.

Για να δουλέψει χρειάζεστε μόνο μια μπαταρία AA, η οποία μπορεί μέσα σε 100-180 λεπτά να μεταφέρει όλη την ενέργειά της στο κινητό σας τηλέφωνο. Εκτός από τις απλές AA μπορεί να δεχτεί και επαναφορτιζόμενες μπαταρίες.

Δεν γνωρίζω αν ο συγκεκριμένος φορτιστής πωλείται στα καταστήματα ή είναι μόνο διαφημιστικό προϊόν, πάντως είναι αρκετά εξυπηρετικός κι εγώ τουλάχιστον τον έχω βάλει μέσα στο αυτοκίνητο γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε θα ξεμείνεις από μπαταρία.

Ο φορτιστής έρχεται μαζί με ειδικά αξεσουάρ, έτσι ώστε να μπορεί να φορτίσει κινητά Nokia, Motorola, Sony Ericsson, Samsung, LG και iPhone 3G.
Φορητός φορτιστήςΦορητός φορτιστής

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.