XBLOG logo @2x

Τellas Double Play για μεγαλύτερη οικονομία

Tellas

Η Τellas, με στόχο να αναδείξει τη σημασία και τα οφέλη που προσφέρουν οι ευρυζωνικές υπηρεσίες στην καθημερινότητα όλων, δημιούργησε μία σειρά τηλεοπτικών μηνυμάτων τα οποία με τη χρήση απλών και καθημερινών παραδειγμάτων επιβεβαιώνουν ότι η ευρυζωνικότητα είναι πλέον απαραίτητη και γι΄αυτό την προσφέρει σε όλους με ποιότητα και οικονομία. Στόχος της συγκεκριμένης επικοινωνιακής καμπάνιας είναι να συμβάλλει στη διείσδυση της ευρυζωνικότητας  και να προβάλει τα ανταγωνιστικά  πλεονεκτήματα  των υπηρεσιών Tellas Double Play.

Oι άξονες στους οποίους οι υπηρεσίες Double Play της Τellas ξεχωρίζουν και προβάλλονται μέσω της επικοινωνίας της είναι οι εξής:

Το πιο ολοκληρωμένο πορτφολιο υπηρεσιών Double Play

Το πορτφολιο υπηρεσιών της Τellas περιλαμβάνει τρεις συνδυαστικές επιλογές τηλεφωνίας και γρήγορου Internet (double Play) οι οποίες έχοντας διαφορετικά χαρακτηριστικά παρέχουν στους συνδρομητές της τη δυνατότητα να επιλέξουν το προϊόν που πραγματικά χρειάζονται για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία και όλα αυτά χωρίς Πάγιο ΟΤΕ.

Αναλυτικά στον παρακάτω πίνακα απεικονίζονται τα βασικά χαρακτηριστικά των υπηρεσιών Τellas Double Play:

Βασικά Χαρακτηριστικά Tellas Double Play

Εξυπηρέτηση Πελατών 24 ώρες την ημέρα, 7ημέρες την εβδομάδα

H εξυπηρέτηση των συνδρομητών Tellas αναβαθμίζεται διαρκώς με στόχο την άμεση ανταπόκριση, την αξιόπιστη διαχείριση των πληροφοριών και γενικά τη βελτίωση όλων των δεικτών απόδοσης. Σήμερα στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών απασχολούνται 400 άτομα προκειμένου να καταστεί δυνατή η ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση τόσο των συνδρομητών όσο και του εν γένει αγοραστικού κοινού που επιθυμεί οποιαδήποτε πληροφορία για τις υπηρεσίες Τellas. Ταυτόχρονα έχουν προστεθεί δύο ακόμη κανάλια επικοινωνίας με τους συνδρομητές, όπως είναι τα 400 καταστήματα Wind, αλλά και το tellas.gr, όπου το κοινό μπορεί να βρει πληροφορίες για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες Tellas.

Εξειδικευμένο Προσωπικό για Προσωπική Βοήθεια

Το προσωπικό των 400 καταστημάτων Wind σε όλη την Ελλάδα διαθέτει την απαραίτητη ενημέρωση ώστε να είναι σε θέση να προτείνει το προϊόν που πραγματικά του ταιριάζει σε κάθε συνδρομητή ανάλογα με τις επικοινωνιακές του  ανάγκες για ακόμα μεγαλύτερη οικονομία.

Yπηρεσίες Σύγκλισης (Κινητό + Σταθερό + Internet σε 1)

Όλες οι υπηρεσίες Tellas Double Play μπορούν επιπλέον να συνδυαστούν με κινητό Wind προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη οικονομία στους συνδρομητές:

  • Από 20% έως και 50% συνολική έκπτωση στα μηνιαία πάγια των συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας Wind
  • 1000 δωρεάν λεπτά ομιλίας από κινητά Wind προς ένα σταθερό Tellas
  • 200 δωρεάν λεπτά ομιλίας από το ένα σταθερό Tellas προς τα κινητά  Wind

Νέες συνδέσεις πραγματοποιούνται στα 400 καταστήματα Wind σε όλη την Ελλάδα, καθώς και τηλεφωνικά στο 13800 (αστική χρέωση). Για περισσότερες πληροφορίες, για τα χαρακτηριστικά των υπηρεσιών Τellas Double Play και τον αναλυτικό τιμοκατάλογο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το tellas.gr.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.