XBLOG logo @2x

Τρία χρόνια Wind Plus

Wind Plus

Τρία χρόνια επιτυχημένης πορείας συμπλήρωσε το μενού υπηρεσιών Wind Plus, προσφέροντας πλούσιο, επίκαιρο και χρηστικό περιεχόμενο, καλύπτοντας αδιάλειπτα, όλες τις διαφορετικές προτιμήσεις των συνδρομητών Wind. Το εξάμηνο Οκτώβριος 2008 – Μάρτιος 2009 πλοηγήθηκαν στο Wind Plus περισσότεροι από 850.000 χρήστες, ενώ το ποσοστό των εσόδων της εταιρείας από τη χρήση υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας για το πρώτο τρίμηνο 2009 ανήλθε σε 8,4%.

Η χρήση υπηρεσιών περιεχομένου και internet από το κινητό μέσω του Wind Plus είναι πλέον διαδεδομένη πρακτική των πελατών της εταιρείας με σταθερά αυξητικές τάσεις, όπου αξίζει να σημειωθεί ότι:

  • Πάνω από 350.000 πελάτες της Wind περιηγούνται στις υπηρεσίες Wind Plus κατά μέσο όρο το μήνα, ενώ 200.000 είναι κατά μέσο το μήνα οι χρήστες που πλοηγούνται στο internet χρησιμοποιώντας το κινητό ως μέσο πρόσβασης
  • Τα περισσότερα hits στο Wind Plus σημειώνονται στην κατηγορία internet, ενώ το διάστημα μεταξύ 18:00 – 22:00 συγκεντρώνει την περισσότερη κίνηση μέσα στην ημέρα
  • Το ποσοστό εσόδων της Wind από τη χρήση υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας για το α΄τρίμηνο 2009 αυξήθηκε σε 8,4% από 6,3% το αντίστοιχο τρίμηνο του 2008.

Στις 10 δημοφιλέστερες υπηρεσίες του Wind Plus τον τελευταίο χρόνο περιλαμβάνονται οι υπηρεσίες Google search, Breaking News, Παιχνίδια, Αθλητικά, Chatterbox, My Tones, Erotica, Realtones, My Blog και Gallery, ενώ εντυπωσιακή είναι η αύξηση της χρήσης της κατηγορίας social networking με υπηρεσίες όπως Facebook, Twitter, Mobile Social και AirG.

To Μάιο, το Wind Plus, ανέβασε τον πήχη και του mobile gaming στην Ελλάδα μέσω της αποκλειστικής συνεργασίας με τη διεθνούς φήμης εταιρεία παροχής περιεχομένου Selatra Ltd. H ανανεωμένη υπηρεσία ήρθε να δώσει μια νέα πνοή στο mobile gaming προσφέροντας στους χρήστες ένα περιβάλλον γεμάτο εικόνες και πληροφορίες, όπου η αναζήτηση και επιλογή των παιχνιδιών είναι ιδιαίτερα εύκολη και γρήγορη. Κάθε μήνα, εκτός από τα νέα παιχνίδια, τους χρήστες της υπηρεσίας περιμένουν διαγωνισμοί, προσφορές και ευχάριστες εκπλήξεις.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.windplus.gr.

Η πρόσβαση στο Wind Plus κοστίζει € 0,49/επίσκεψη ή € 3,99/μήνα με το Wind Plus Non Stop. Η ενεργοποίηση του Wind Plus Non Stop που προσφέρει απεριόριστη πλοήγηση στο Wind Plus και 40 MB για πλοήγηση στο mobile internet πραγματοποιείται με την αποστολή της εντολής “Plus” μέσω δωρεάν SMS στο 19348 για συνδρομητές συμβολαίου και 19349 για πελάτες καρτοκινητής.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.