XBLOG logo @2x

Το troktiko έβαλε διαφημίσεις!

Δε θυμάμαι πόσες φορές στο παρελθόν μου έχουν κάνει φίλοι και γνωστοί την εξής ερώτηση: «Το troktiko από που βγάζει λεφτά»; Δεν ήταν λίγοι μάλιστα αυτοί που είχαν αναρωτηθεί και μέσω Twitter γιατί το troktiko δεν δέχεται να προβάλει διαφημίσεις, γιατί κυκλοφορούσε η “φήμη” ότι το troktiko απορρίπτει προτάσεις για διαφήμιση…

Από χθες το βράδυ όμως τα δεδομένα άλλαξαν και πλέον στο κάτω μέρος των σελίδων με τα post στο troktiko μπορεί να δει κανείς ένα διαφημιστικό πλαίσιο του Google AdSense, διαστάσεων 468 x 60!

Με ξεχωριστό post επίσης οι διαχειριστές του blog εξηγούν στους αναγνώστες που ενδιαφέρονται να βάλουν διαφήμιση στο troktiko πώς μπορούν να το κάνουν, δίνοντας αναλυτικές οδηγίες με screenshots για δημιουργία νέας καμπάνιας μέσα από το Google AdWords.

Για να δούμε αν μία τέτοια κίνηση θα φέρει μαζί της και αύξηση των διαφημιζόμενων στο Google AdWords. Το troktiko έχει ένα αρκετά μεγάλο κοινό και πιστεύω ότι αρκετοί θα είναι αυτοί που θα δοκιμάσουν να στήσουν μία μικρή καμπάνια στο Google AdWords, με πολλά ή λίγα χρήματα, διαβάζοντας το post με τις οδηγίες στο blog.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.