XBLOG logo @2x

Το TechRadar.gr έγινε TechInsider.gr

internet

Το post αυτό αποτελεί συνέχεια του προηγούμενου, σχετικά με την ενέργεια της Future Publishing που βρίσκεται πίσω απ΄το techradar.com να ζητήσει από τον Σίμο να κλείσει το techradar.gr. Μίλησα πριν από λίγο με τον Σίμο, ο οποίος μου είπε ότι πήρε την απόφαση να αλλάξει domain στο site του, με τη διεύθυνσή του πλέον να είναι TechInsider.gr.

Ρωτώντας τον επίσης αν υπήρξε απάντηση από τη μεριά της Future Publishing στο email που έστειλε ο Σίμος, μου αποκάλυψε ότι υπήρξε απάντησή τους, με την οποία εξακολουθούν να ζητούν να διακόψει ο Σίμος τη χρήση του techradar.gr και να το μεταφέρει δωρεάν στην εταιρία, δηλώνοντάς του ότι θα του αφήσουν ένα x χρονικό διάστημα για να μεταφέρει το site του και τα αρχεία του σε άλλο domain (χωρίς αν προσδιορίζουν χρονικά), διαφορετικά θα κινηθούν νομικά εναντίον του.

Διάβασα την απάντηση που έστειλε η εταιρία στον Σίμο, ωστόσο δεν τη δημοσιεύω, λογικά θα τη δημοσιοποήσει ο Σίμος όταν ολοκληρώσει την μεταφορά του site στο νέο domain TechInsider.gr.

Τέλος, σε ερώτησή μου στο Σίμο σχετικά με το αν προτίθεται να τους μεταφέρει το domain ή όχι, μου απάντησε επί λέξη: “Θα δείξει, το ερευνάμε. Σε κάθε περίπτωση το url άλλαξε για να διασφαλιστεί η καλή λειτουργία του site ό,τι και να γίνει. Αν αποφασίσω να μην τους το δώσω, τότε θα κινηθούν εναντίον μας, αρχικά μέσω ΕΕΤΤ και αν δεν δικαιωθούν εκεί μετά δικαστικά”.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.