XBLOG logo @2x

Το plaisio.gr άλλαξε εμφάνιση

Μπαίνοντας σήμερα στο plaisio.gr για να ρίξω μια ματιά στις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, αφού σύντομα θα κάνω μία νέα αγορά, αντίκρισα τη νέα εμφάνιση του site! Το Πλαίσιο ανανέωσε την εμφάνιση του site – eshop του και νομίζω ότι αυτό έγινε σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα από την τελευταία φορά που ανανέωσαν την εμφάνιση του site τους, νομίζω είναι δεν είναι ένας χρόνος που είχαν αλλάξει πάλι design.

Το νέο plaisio.gr εμένα προσωπικά μου άφησε μία πιο “καθαρή” εντύπωση, το μενού με τις βασικές επιλογές εξακολουθεί να βρίσκεται στο πάνω μέρος του site, ενώ μου φάνηκε περίεργο που δεν υπάρχει καθόλου στη σελίδα τους το 800 11 12345 για τηλεφωνικές παραγγελίες, υπάρχει μόνο στη σελίδα με τα στοιχεία επικοινωνίας με την εταιρεία, ίσως θέλουν να αυξήσουν τις καθαρά ηλεκτρονικές παραγγελίες μέσα από το eshop.

Κάτι που δε μου άρεσε είναι όταν βρίσκεσαι σε μια κατηγορία προϊόντων (πχ φωτογραφικές μηχανές) και επιλέξεις να δεις μηχανές από έναν κατασκευαστή μετά πρέπει στο σχετικό μενού δεξιά να επιλέξεις “καθαρισμός” αν θες να δεις μηχανές άλλου κατασκευαστή κτλ… Στο προηγούμενο site η εναλλαγή από κατασκευαστή σε κατασκευαστή γινόταν πιο εύκολα ή τουλάχιστον έτσι μου φαινόταν εμένα.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.