XBLOG logo @2x

Το iPod nano τέταρτης γενιάς, με την τεχνολογία Genius της Apple

Η Apple πρόσφατα ανακοίνωσε την κυκλοφορία του iPod nano τέταρτης γενιάς. Πρόκειται για το λεπτότερο iPod που κατασκευάστηκε ποτέ, σε ένα νέο, κομψά σχεδιασμένο καμπυλωτό περίβλημα από αλουμίνιο και γυαλί που διατίθεται σε oχτώ ζωντανά χρώματα. Το καινούριο iPod nano, περιλαμβάνει την επαναστατική τεχνολογία Genius της Apple που δημιουργεί αυτόματα playlists από τραγούδια της μουσικής σας βιβλιοθήκης που ταιριάζουν όμορφα μεταξύ τους, με μόνο ένα κλικ.

Το καινούριο iPod nano περιλαμβάνει ακόμα το εκλεπτυσμένο περιβάλλον χρήστη, την οθόνη υψηλής ανάλυσης και το ενσωματωμένο «επιταχυνσιόμετρο» που αυτόματα σας μεταφέρει στο Cover Flow όταν το περιστρέφετε ή στο Shuffle όταν το κουνάτε ελαφρά. Το καινούργιο iPod nano προσφέρει μέχρι και 24 ώρες συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής ή 4 ώρες αναπαραγωγής video και διατίθεται ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο σε δύο μοντέλα, των 8GB με μόνο 159,80€ και των 16GB με μόνο 212€. Και τα δύο μοντέλα κυκλοφορούν σε 8 χρώματα: ασημένιο, μωβ, μπλε, πράσινο, πορτοκαλί, κίτρινο, ροζ, και μαύρο.

«Το iPod nano είναι το δημοφιλέστερο σύστημα αναπαραγωγής μουσικής σε ολόκληρο τον κόσμο και το κάναμε ακόμα καλύτερο για την επερχόμενη περίοδο διακοπών», δήλωσε ο Steve Jobs, διευθύνων σύμβουλος της Apple. «Πιστεύουμε ότι ο κόσμος θα αγαπήσει τον εκπληκτικό του νέο σχεδιασμό, την δυνατότητα αυτόματης δημιουργίας Genius playlist, καθώς και την εύκολη μετάβαση στο Cover Flow απλά με μια κίνηση του καρπού».

Το καινούριο iPod nano είναι το πιο λεπτό iPod που κατασκευάστηκε ποτέ, με μια νέα κομψή σχεδίαση που συνδυάζει όμορφα την άψογη οθόνη 2 ιντσών και το εκπληκτικό καμπυλωτό περίβλημα του από αλουμίνιο και γυαλί. Η νέα του αυτή σχεδίαση το κάνει να ταιριάζει ακόμα πιο άνετα στο χέρι σας.

Το iPod nano συνεργάζεται άψογα με το iTunes ώστε να μπορείτε να φορτώνετε, να διαχειρίζεστε και στην συνέχεια να συγχρονίζετε εύκολα το αγαπημένο σας περιεχόμενο. Μπορείτε να αγοράζετε μουσική, video και παιχνίδια από το iTunes Store που διαθέτει περισσότερα από 8,5 εκατομμύρια τραγούδια τα οποία μπορείτε να δοκιμάσετε και να προμηθευτείτε με ένα κλικ. Προσφέροντας μέχρι και 24 ώρες μουσικής αναπαραγωγής ή 4 ώρες αναπαραγωγής video με μία μόνο φόρτιση της μπαταρίας του, το νέο iPod nano, αποτελεί το καλύτερο υπερ-φορητό μέσο για να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μουσική, video, τηλεοπτικές εκπομπές και παιχνίδια ενώ κινήστε. Το μοντέλο των 16GB, αποθηκεύει μέχρι και 4.000 τραγούδια, 14.000 φωτογραφίες και 16 ώρες βίντεο, ενώ το μοντέλο των 8GB χωράει μέχρι και 2.000 τραγούδια, 7.000 φωτογραφίες και 8 ώρες βίντεο.

Το καινούργιο iPod nano συνεργάζεται με την καινούργια εφαρμογή Genius του iTunes 8, η οποία δίνει την δυνατότητα στους πελάτες να δημιουργούν αυτόματα playlists, όταν βρίσκονται στο δρόμο. Οι χρήστες του iPod nano μπορούν να δουν την playlist που δημιούργησε το Genius, να την ανανεώσουν επιλέγοντας διαφορετικά τραγούδια ή να την αποθηκεύσουν για να την ακούσουν αργότερα.

Το iPod αποτελεί την πιο δημοφιλή οικογένεια ψηφιακών συσκευών αναπαραγωγής μουσικής, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 160 εκατομμύρια κομμάτια. Η εκπληκτική καινούργια σειρά προϊόντων της Apple περιλαμβάνει το iPod shuffle σε 3 ζωντανά χρώματα από 49€ μόνο, το iPod classic σε μία πολύ λεπτή έκδοση με 50% περισσότερη χωρητικότητα στην ίδια εκπληκτική τιμή – 120GB με μόνο 259,77€, το iPod nano τέταρτης γενιάς με το μοναδικό του καμπυλωτό περίβλημα από αλουμίνιο και γυαλί, σε οχτώ ζωντανά χρώματα από 159,80€ και το iPod touch δεύτερης γενιάς τώρα από μόλις 232€.

Οι χρήστες του iPod μπορούν να επιλέξουν από την τεράστια συλλογή αξεσουάρ που περιλαμβάνει περισσότερα από 5.000 προϊόντα φτιαγμένα αποκλειστικά για το iPod, όπως συστήματα ηχείων, αξεσουάρ fitness, μοντέρνες θήκες και προϊόντα διασύνδεσης με αυτοκίνητα που καλύπτουν τα περισσότερα μοντέλα των νέων αυτοκινήτων που πωλούνται στις ΗΠΑ.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.