XBLOG logo @2x

Το iPhone στην Ελλάδα από τη Vodafone

iPhone Vodafone

Με ένα λιτό δελτίο τύπου η Vodafone ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την Apple για τη διάθεση του iPhone σε δέκα αγορές, μεταξύ των οποίων και η ελληνική. Το iPhone θα βρίσκεται εντός του 2008 στις προθήκες των καταστημάτων της Vodafone της χώρας μας, καθώς επίσης και σε Αίγυπτο, Αυστραλία, Ινδία, Ιταλία, Νέα Ζηλανδία, Νότια Αφρική, Πορτογαλία, Τουρκία και Τσεχία.

Vodafone today announced it has signed an agreement with Apple to sell the iPhone in ten of its markets around the globe. Later this year, Vodafone customers in Australia, the Czech Republic, Egypt, Greece, Italy, India, Portugal, New Zealand, South Africa and Turkey will be able to purchase the iPhone for use on the Vodafone network.

Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί ακόμα είναι αν θα διατεθεί η συσκευή με υποστήριξη για 3G, τι τιμή θα έχει, καθώς επίσης και αν θα είναι κλειδωμένο για χρήση αποκλειστικά στο δίκτυο της Vodafone, αν και αυτό νομίζω ότι θα ξεπεραστεί εύκολα, όπως γίνεται και τώρα, με τους τρόπους ξεκλειδώματος που είναι διαθέσιμοι στο διαδίκτυο, σε καταστήματα κλπ.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το πότε ακριβώς θα έρθει το iPhone επίσημα στην Ελλάδα, σκέφτομαι όμως ότι δε θα το αγόραζα. Νομίζω ότι πρόκειται για μία υπερεκτιμημένη συσκευή για αυτά που προσφέρει. ΟΚ, έχει ένα άψογο user interface, αλλά μέχρι εκεί. Έχουν κυκλοφορήσει μοντέλα τους τελευταίους μήνες που έχουν περισσότερες δυνατότητες και κοστίζουν λιγότερο.

Εσείς θα το αγοράζατε;

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.