XBLOG logo @2x

Το HTC Touch μου αρέσει πολύ

Μέχρι πριν από λίγες μέρες αν κάποιος μου έλεγε να αλλάξω το Sony Ericsson P990i μου για κάποιο άλλο κινητό, τότε θα επέλεγα το Nokia N95! Από χθες όμως αν -υποθετικά- άλλαζα το P990i μου τότε η νέα μου επιλογή δε θα ήταν το N95, αλλά το HTC Touch!

Πρόκειται για το πρώτο τηλέφωνο με έξυπνη τεχνολογία αφής, αφού το HTC Touch διαθέτει την τεχνολογία TouchFLO που κάνει την πλοήγηση σε όλο το μενού του τηλεφώνου πιο εύκολη από ποτέ, φανταστείτε ότι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για την πλοήγησή σας είναι να κουνάτε απλά το δάχτυλό σας πάνω στην οθόνη του!

Το HTC Touch διαθέτει επεξεργαστή TI OMAP 850 στα 201 MHz, Windows Mobile 6, τεχνολογία TouchFLO όπως προείπα, κάμερα 2 Mega Pixel, Wi-Fi και Stereo Bluetooth 2.0, καλώδιο usb για να το συνδέετε με το pc σας, ενώ στη συσκευασία θα βρείτε και μία καρτούλα MicroSD 1GB. Οι διαστάσεις του για ένα τέτοιο τηλέφωνο είναι εξαιρετικά μικρές (99.9 x 58 x 13.9 χιλ) με το βάρος του να μην ξεπερνάει τα 112 γραμμάρια!

Περισσότερα για το HTC Touch εδώ, ενώ μπορείτε να δείτε και τα δύο post που έκανε ο Titanas στο pestaola.gr (εδώ και εδώ), ο οποίος είχε την ευκαιρία να παίξει μαζί του και να το παρουσιάσει σε δύο βίντεο (εδώ και εδώ) και 21 φωτογραφίες.

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.