XBLOG logo @2x

Το Diaspora είναι εδώ!

Πριν από μερικούς μήνες είχαμε γράψει για το Diaspora, ένα start-up στην Αμερική που κατάφερε να συλλέξει 200.000 δολάρια μέσα από το Kickstarter και φιλοδοξεί να γίνει ένα νέο social network, ίσως να ανταγωνιστεί και το Facebook!

Αρχικά η ομάδα του Diaspora είχε πει ότι το site θα είναι έτοιμο τον Οκτώβριο, αλλά διάφορα προβλήματα και κενά ασφαλείας που εντοπίστηκαν είχαν σαν αποτέλεσμα να καθυστερήσει η επίσημη διάθεσή του στο κοινό.

Την προηγούμενη Τρίτη όμως έγινε η «αποκάλυψη» του site με τις πρώτες προσκλήσεις να στέλνονται σε αυτούς που είχαν χρηματοδοτήσει το site μέσα από το Kickstarter. Προτεραιότητα θα έχουν μετά αυτοί που είχαν εγγραφεί στην mailing list, με τις προσκλήσεις να στέλνονται ανά πακέτα κάθε εβδομάδα.

Ακόμα το Diaspora είναι σε μια δοκιμαστική έκδοση, «Diaspora Alpha» όπως την ονομάζουν, καθώς υπάρχουν μερικά προβλήματα που δεν έχουν λυθεί και γιατί οι υπεύθυνοι θέλουν να βεβαιωθούν ότι πριν δοθεί η δυνατότητα στον καθένα να κάνει sign up να είναι όλα έτοιμα.

Μπορείτε να εγγραφείτε στην mailing list του Diaspora εδώ για να λάβετε μια πρόσκληση για το Diaspora, αλλά μην περιμένετε να λάβετε αυτή την πρόσκληση σύντομα, γιατί ο αριθμός των χρηστών σε αναμονή είναι αρκετά μεγάλος.

Μόλις λάβουμε και εμείς την δική μας πρόσκληση θα έχουμε αναλυτικό review για αυτό το νέο social network και ίσως εξασφαλίσουμε και κάποιες προσκλήσεις για τους αναγνώστες του XBLOG.gr!

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.