XBLOG logo @2x

Το Capital.gr γίνεται interactive

Η εφημερίδα «Κεφάλαιο» και το Capital.gr εισήγαγαν αυτό το Σάββατο μια καινοτομία στον τρόπο με τον οποίο μπορούν να διαβάζουν και χρησιμοποιούν οι αναγνώστες την εφημερίδα. Πιο αναλυτικά, σε επιλεγμένα δημοσιεύματα, θα υπάρχει πια ένα κουτί με τίτλο «interactive»…

Αυτό το κουτί θα προτρέπει τους αναγνώστες να αρχειοθετήσουν το άρθρο για μελλοντική αναφορά, να το εκτυπώσουν, να το στείλουν σε φίλους με e-mail και φυσικά να το σχολιάσουν.

Πώς;

Κάτω από τις interactive επιλογές υπάρχει ένας μοναδικός κωδικός που αντιστοιχεί στο συγκεκριμένο άρθρο. Όποιος μπει στο Capital.gr και εισάγει το συγκεκριμένο κωδικό στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που υπάρχει στην homepage της ιστοσελίδας, αυτόματα θα μεταφερθεί σε ένα νέο τμήμα του Capital.gr.

Ένα τμήμα που δίνει τη δυνατότητα να απολαύσει το αναγνωστικό κοινό όλες τις ψηφιακές ευκολίες που προσφέρει το site και για τα συγκεκριμένα άρθρα της εφημερίδας.

Παράλληλα θα λειτουργεί στο Capital.gr υπηρεσία αρχειοθέτησης δημοσιευμάτων (του site), ώστε να έχουν οι χρήστες online παντού διαθέσιμα τα δημοσιεύματα που τους ενδιαφέρουν.

Πηγή: Marketing Week / Daily Fax

Το XBLOG χρησιμοποιεί cookies για την ορθή λειτουργία του.